Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Anna Sparre
4Health med Anna Sparre
En podcast om hälsa och hur kroppen fungerar.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 1,668 ratings
Therese
Anna är väldigt duktig på det hon gör - DOCK sprider denna podcast tyvärr mycket desinformation och ovetenskapligheter som vilseleder snarare än hjälper.
Tess.rex via Apple Podcasts · Sweden · 07/09/22
Toppenbra podd!
Har nyligen börjat lyssna på podden och jag blir så inspirerad! Anna, du förklarar den ibland krångliga kunskapen på ett lättförståeligt sätt. Jag pratar gott om dina hälsotips och om din podd för mina bekanta :) Jag har massor av spännande avsnitt att lyssna på, tack!
Andrea&Björn via Apple Podcasts · Sweden · 06/25/22
Tack Anna💚
För att du delar med dej av så mycket kunskap om hälsa. Intervjuerna är så väl strukturerade och du håller mej som lyssnare aktiv genom att inte lämnar några frågor obesvarade. Dina kunskaper är imponerande och de experter som utfrågas får verkligen just bli experter i sina ämnen.
lyssnare från Almuñécar via Apple Podcasts · Sweden · 05/31/22
Recent Episodes
Published 08/06/22
Hur den unika kvinnokroppen fungerar med trender som hård träning, strikt kost, veganism osv Hur kvinnans stressreaktion skiljer sig från mannensHur forskning på dagens hälsotrender är gjord på män – inte på kvinnor, och absolut inte med den kvinnliga cykeln och hormonerna i åtankeHur fungerar...
Published 08/06/22
För alla män som vill förstå kvinnan och kvinnokroppen, och inte minst för alla kvinnor, tjejer, systrar. Ett avsnitt om kvinnokroppen, cykeln, hormonerna, sekret, hur du kan känna och se när du är fertil eller inte osv.  Här lär vi oss allt om cykeln, hormonerna, kroppen.  Vad händer egentligen...
Published 07/30/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »