Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Catalin Maruta
Acasa La Maruta
Cu toții avem nevoie de un hobby, iar eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului ''Acasa La Maruta'' a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune. Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc acivitatea.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 6 ratings
Cu tot respectul
Cred ca este unul din podcasturile care m-a incomodat f tare , inca se afla intr-un punct in care nu stie ce vrea, eate o opinie personala nimic personal dar nu imi place forma cum a vb
cojo33&rox via Apple Podcasts · Spain · 06/17/21
Foarte frumos!
Maruta, way to make the way for Romanians in great, quality podcasts. This is awesome! I can’t wait to hear upcoming episodes.
ilinca_1997 via Apple Podcasts · United States of America · 04/21/21
👍
Foarte frumos 👏
S Ioana via Apple Podcasts · Germany · 03/16/21
Recent Episodes
Nicole Cherry și-a dorit să ii facă un cadou special copilului ei în prima zi in care a venit pe lume: un interviu sincer despre gândurile ei în acest moment. Podcastul Acasă la Măruță surprinde visurile și fricile lui Nicole la acest frumos început de drum.
Published 11/27/21
Published 11/27/21
O explozie de energie și de talent: Andrei Aradits. La podcastul “Acasă la Măruță”, aflati ce are de spus despre succesul său și despre evenimentele care ne influențează tuturor viața actorul pe care îl admiră atât de mulți oameni!
Published 11/21/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »