Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Algemeen Dagblad
AD Voetbal podcast
Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit. Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 
Listen now
Ratings & Reviews
3.8 stars from 290 ratings
Vaak vermakelijk
Onderhoudende podcast over de eredivisie, toch wel heel erg met een Feyenoord bril. Niet verwonderlijk voor een Rotterdamse krant. Grappig dat jullie de schijn van onpartijdigheid inmiddels een beetje los durven laten.
JuanLebron via Apple Podcasts · Netherlands · 02/20/23
Dagelijks vermaak
Heerlijk stukje ontspanning iedere dag voor het slapen gaan. Alleen de afleveringen met Maarten Wijffels zijn niet te doen helaas.
Daniël050 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/14/23
Soms goed.... vaak niet. Johan Inan schrijft niet alleen enkel in clichés, hij praat ook enkel in clichés. Wat erg. Die man is een lopend cliche... alleen als hij praat doet hij dat met net zoveel ‘uuuuuuhmmm’s’ als die trage Maarten. Man man man.
Paradiso10 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/08/23
Recent Episodes
Published 05/29/23
In de AD Voetbalpodcast wordt de blik deze keer gericht op Engeland. Het eerste jaar van Erik ten Hag, het debuutseizoen van Cody Gakpo bij Liverpool, de promotie van Luton Town en het met miljoenen smijtende Chelsea. Etienne Verhoeff neemt het seizoen in de Premier League door met...
Published 05/29/23
De 34 speelrondes in de eredivisie zitten erop. In deze AD Voetbalpodcast praat Etienne Verhoeff met Mikos Gouka en Maarten Wijffels over de situatie in Eindhoven, bedreigde spelers, slaande voetballers, het nieuwe Ajax, de woorden van Arne Slot en sensationele ontknopingen in Duitsland.  Ajax...
Published 05/28/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »