Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
AD
AD Voetbal podcast
Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit. Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 
Listen now
Ratings & Reviews
3.8 stars from 350 ratings
Geluid
Erg leuke podcast maar geluidskwaliteit/telefoonverbinding laat te wensen over. Sjoerd amper te verstaan
Wielrenverslaafde via Apple Podcasts · Netherlands · 04/04/24
Aanrader
De AD Voetbalpodcast met Etienne Verhoeff biedt een verfijnde en informatieve kijk op de voetbalwereld. Een blijvertje in mijn dagelijkse luisterschema!
Y-stopke via Apple Podcasts · Netherlands · 12/07/23
Mannenvoetbalpodcast.
Mossoul schreef een prachtige column over wat voetbal zo mooi maakt. Dinsdagavond een voorbeeld daarvan: Het Nederlands elftal wint met 4-0 van België en sleept zo een plaats in de finale ronde voor de Nations Leaque uit het vuur. Een thriller waarbij de beslissing valt in de laatste seconde ten...Read full review »
BennoG60 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/06/23
Recent Episodes
Nederland maakt zich op voor het duel met Frankrijk. Volgens de bondscoach is de tactiek duidelijk, met of zonder Mbappé. Over het gevaar en de tactiek praat Etienne Verhoeff met Mikos Gouka. Verder Johan Inan  vanuit het Franse kamp en René Hake over de loting voor de Conference League. ‘Spanje...
Published 06/20/24
Published 06/20/24
De wedstrijden van het EK Voetbal bieden voorlopig voldoende vermaak. Het is een leuk EK met mooie goals. Etienne Verhoeff neemt met Maarten Wijffels de wedstrijden door van woensdag, het middenveld van Oranje en actueel transfernieuws. Johan Inan bericht vanuit het Franse kamp. ‘Het Nederlands...
Published 06/19/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »