Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Algemeen Dagblad
AD Voetbal podcast
Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Hidde van Warmerdam praat met verslaggevers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Johan Inan over de actualiteit.
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 154 ratings
Iedere keer maar weer die vreselijk gemaakte reclame voor de podcast de veertigers. Die is zo nep dat het glazuur van je tanden zou spatten als je een hapje zou nemen. Dit is echt niet een beetje slecht, maar bizar slecht. Verander dit aub naar een reclame voor de media podcast, een bekend merk,...Read full review »
XiaoyaoNL via Apple Podcasts · Netherlands · 03/26/21
De voetbalpodcast van het AD heeft op zich een prima inhoud met ‘De Stuurlui’ als leuke afwisseling. De co-hosts werken veelvuldig vanuit thuis of een andere locatie, wat natuurlijk goed is in tijden van Covid, alleen is de geluidskwaliteit daardoor zeer matig. Dat is niet fijn om naar te...Read full review »
youribuis via Apple Podcasts · Netherlands · 03/12/21
Mijn favoriete podcast
De leukste voetbal podcast.
DvGUtrecht1978 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/08/21
Recent Episodes
Ajax wist weer niet thuis te winnen van een Italiaanse ploeg. Mede door een fout van keeper Kjell Scherpen. In de Stuurlui praten over Sjoerd Mossou en Etienne Verhoeff na over het duel. De gemiste strafschop van Tadic en de kansen op een volgende ronde. Daarnaast gaat de blik op het weekend in...
Published 04/09/21
In deze paaseditie van de AD Voetbalpodcast praten Johan Inan, Sjoerd Mossou en Maarten Wijffels over het voetbal dit weekend. FC Emmen lijkt hard op weg naar een nieuw eredivisieseizoen.  Berghuis is weer de man die Feyenoord de weg wijst. Ajax zonder Blind tegen AS Roma. En Nederlandse...
Published 04/05/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »