Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Mathias Boe
Aktieuniverset
Tech og gaming investor Mads Christiansen og tidligere badmintonstjerne Mathias Boe holder jer opdateret på de finansielle markeder. Vi har forskellige eksperter på besøg, der deler ud af deres viden om aktie relaterede emner.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 116 ratings
Danmarks bedste aktiepodcast
Mads Christiansen og Mathias Boe udretter hver lørdag morgen et lille mirakel med denne podcast. Du får gode aktieråd fra dagens gæst og status på husets aktier krydret med værternes skarpe og gode input til ugens marked.
Peder456 via Apple Podcasts · Denmark · 05/16/21
Aktieuniverset
Stor tak til Mathias og Mads for at dele deres tanker, viden, synspunkter på enkelt aktier, andre aktiver og markedskræfter. Det er meget spændende, inspirerende og givende. /Jesper H Rasmussen
J10H8R20 via Apple Podcasts · Denmark · 04/26/21
Top kompetente værter.
Efter min mening en af de bedste aktie podcasts i Danmark. Også plus at Mathias bruger krypto valuta med ind på bordet - blev endelig ved med det. Læg dertil Mads’ store viden på innovative aktier og spændende aktie pick. Keep up the good work - jeg glæder mig hver lørdag til en opdatering på...Read full review »
lrunejensen via Apple Podcasts · Denmark · 04/17/21
Recent Episodes
Interview (in English) about AR andVR. Martin is the CEO at Martov Company VR/AR  gaming company.  
Published 06/20/21
Vi er klar til ugens svingom på de finansielle markeder. I dag kigger vi bl.a. nærmere på Gravity, vi kigger også nærmere på begreberne AR, VR og 3D sammen med Martin Bradstreet. Mads giver i denne Podcast et resume af interviewet, hele interviewet findes i separat podcast, som vi lægger ud i...
Published 06/19/21
Orphazyme er røget i kløerne på WSB, Mads kigger på “gamle glemte” aktier og så har vi taget en snak med Adam fra Toronto omkring Goodfood og Grab.
Published 06/12/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »