Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Ångestpodden
Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpoddden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa. Nya avsnitt varje torsdag. Produceras av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg som även driver podcasten Djupdyk.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 1,327 ratings
Bästa podden
Livets bästa podd som lyfter sååå viktiga ämnen. Ida och Sofie är så duktiga på att ta reda på fakta och läsa på om både ämnet och deras gäster.
Ghjkööjvgfdxvköogf via Apple Podcasts · Sweden · 05/23/22
Super!!
Mycket bra pod med engagemang från Ida och Sofie som förövrigt är superhärliga personer!!! Intressanta, relevanta och aktuella ämnen som diskuteras nyanserat och dynamiskt! Relevanta samarbetspartners som Hemmakväll och Mindler. Proffsigt men ändå personligt!👌 TACK!
tilda_99 via Apple Podcasts · Sweden · 01/11/22
Prata mindre..
Intressanta ämnen men blir provocerad av att ena programledaren ska avbryta och höras hela tiden. Lyssnar därför sporadiskt och enbart när de är ett ämne jag verkligen vill höra.
Finnsjuingajäklanamn via Apple Podcasts · Sweden · 01/09/22
Recent Episodes
Den här veckan gästas vi av Irena Pozar, skribent och chefredaktör för Veckorevyn. I våras släppte hon sin debut bok Backlashen:metoo och revolutionen som stoppades vilken vi pratar om i dagens avsnitt. Om hur dom flesta diskussionerna kring #metoo ändå stannade vi namnpubliceringarna. Om vad...
Published 08/17/22
Inför valet i september 2022 driver vi kampanjen 3 minuter i veckan, med syfte att ändra skollagen. En skolkurator med ansvar för 1000 elever har 3 minuter i veckan åt varje elev. Det är inte hållbart. Vi vill att man i skollagen inför ett maxtak på hur många elever en skolkurator får ansvara...
Published 08/14/22
Published 08/14/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »