Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Arbetsgivarverket
Arbetsgivarpodden
Arbetsgivarverket (medlemsorganisation för statliga arbetsgivare) lyfter arbetsgivarfrågor ur ett verksamhetsperspektiv.
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 9 ratings
Intressanta ämnen, pålästa gäster och ett bra upplägg. Ljudkvalitén är dock under all kritik. Burkigt och distanserat ljud, emellanåt med små störningsljud i bakgrunden. Samtalen får gärna vara lite mer levande, mindre ”statligt uppstyltade”. Att utveckla är viktigt som chef men även som...Read full review »
Roedspetta via Apple Podcasts · Sweden · 07/10/18
Recent Episodes
Hur skapar man rätt förutsättningar för ett gott ledarskap på distans? Och hur man ser till att bygga en bra struktur för kunskapsöverföring och erfarenhetsutbyte? HR-cheferna Marie Westerlund (Specialpedagogiska skolmyndigheten) och Annie Lundberg (Vinnova) gästar samtalsledare Robert Cloarec.
Published 09/16/20
Tjänstedesign handlar om att utveckla tjänster och verksamhet genom att öka sin förståelse för sammanhanget man befinner sig i. Grundtanken är att man måste förstå de olika aktörerna, behov och förutsättningar i den kontext man verkar i för att kunna komma med bra lösningar. Caroline Enevold,...
Published 06/24/20
Vad är ett aktivt medarbetarskap och hur skapar vi som arbetsgivare förutsättningar för det? Stefan Tengblad, Sveriges första professor i Human Resource Management (HRM) vid Göteborgs universitet och Åsa Kälvegård, rådgivare på Arbetsgivarverket, gästar podden. Samtalsledare är Robert Cloarec.
Published 05/25/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »