Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Fenomen & ALLER SOCIAL CLUB
Baarli og Benjamin går i terapi
Niklas Baarli og Benjamin Silseth har vært sammen i 8 år og nå skal de endelig gifte seg. Før de gir hverandre sitt ja må de rydde opp i diverse slagg som finnes i forholdet. Hver uke får de besøk av en ny kjent person som tar rollen som parterapeut.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 1,288 ratings
Ikke noe for meg.
De snakker jo bare om forholdet sitt, kjedelig. Hva med å snakke om NOE annet? Er ikke alle som er interessert i så mange detaljer om dere to. Ta dere sammen. Niklas ditt og handerre andre datt.. ikke såå spennende...
Bruker12356 via Apple Podcasts · Norway · 12/29/21
Gøy!
Så langt er det veldig bra, men de to første episodene mangler?
Hege24601 via Apple Podcasts · Norway · 12/23/21
Skjerp dere
Dagens episode var en STOR skuffelse! Dere fremstår som helt kunnskapsløse i de påstandene dere slenger ut. Ikke gjør korona til politikk. Dette hadde skjedd uansett regjering. Bruk heller plattformen deres til å få folk til å holde avstand og ta vaksine😷😜Hilsen fra en annen Høyre-velger og stor...Read full review »
NiklasFan❤️ via Apple Podcasts · Norway · 12/14/21
Recent Episodes
P13 programleder og Farmen-deltaker Ingrid Simensen er ukens terapeut og bryner seg på hvordan man kan få med seg partneren i jakten på å fylle dagen med noe konstruktivt. Vi er også innom hvordan man kan få partner ut av dårlig humør uten å surne selv. See omnystudio.com/listener for privacy...
Published 01/18/22
Tilbake i gamlelandet, men fortsatt med en litt spesiell utgave takket være covid. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 01/11/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »