Reviews
God briefing! Men hvornår bliver den lagt op? Nogle gange kl 6 andre gange 08:30?
Thorlund91 via Apple Podcasts · Denmark · 09/02/22
Hold da op hvor er hun kedelig og høre på.
Morten1234567 via Apple Podcasts · Denmark · 08/30/22
Rigtig god podcast. Indholdet passer fint til hurtigt morgenoverblik. Ville være rigtig rart med et filter for mikrofonen så man ikke kan høre værtens smaskelyde, da det er meget distraherende
HansiHT via Apple Podcasts · Denmark · 08/17/22
Det er blevet knap så godt siden sofie rud har taget over. Selvom du læser op behøves det ikke lyde som du læser op. Ærgerligt..
Jeverr via Apple Podcasts · Denmark · 05/13/22
Især når det er Lasse Ladefoged der levere nyhederne 👍🏼
The one 12 via Apple Podcasts · Denmark · 05/02/22
Rigtig fin podcast, men jeg ville ønske, at I ville lægge et filter på mikrofonen, så man ikke konstant hører værtens åndedræts- og smaskelyde.
TDHL9988 via Apple Podcasts · Denmark · 03/03/22
Kan I ikke droppe dem sidste, irrelevante, del på engelsk - så trælst og overhovedet ikke brugbar
Sunover via Apple Podcasts · Denmark · 12/03/21
Ok.
En kort opsummering af nyheder relateret til økonomi. Svarer til et hurtigt kig på nogle af overskrifterne for dagen, men ikke (nødvendigvis) mere end det. Podcasten er selvfølgelig gratis, men med sammenligning til ‘Morgenposten Berlingske’, så ville jeg foreslå at droppe denne podcast - hvis...Read full review »
Fast bruger via Apple Podcasts · Denmark · 09/22/21
God briefing hver morgen
Kasperjh via Apple Podcasts · Denmark · 03/10/21
Jeg hører podcasten hver dag på vej på job.
Gry Larsen via Apple Podcasts · Denmark · 02/14/21
Et popfilter foran mikrofonen gør underværker. Ellers en fin briefing.
Emo Ebbe via Apple Podcasts · Denmark · 10/20/20
Dejligt hurtigt brief at starte dagen med!
Krimi-lover via Apple Podcasts · Denmark · 08/18/20
Godt indhold og behagelig formidling:)
Nicoline Yde Planck via Apple Podcasts · Denmark · 02/21/20
Det er bare svært at høre hvad Nikolaj siger!
Maria S. Holst via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/20
Perfekt start på morgen-turen til arbejdet. Perfekt længde. Jeg synes dog at de afsluttende optagelser af ‘kendte mennesker’ er alt for amerikanske, cheasy i deres budskaber, og overfladiske. Hvis ekstra længde kan give mere interessant og relevant content, så brug gerne ekstra længde her.
Mikrdk via Apple Podcasts · Denmark · 11/24/19
Ja, tak for et fint initiativ og et godt morgenbrief. Det må gerne være længere og have 2-3 aktuelle emner at gå lidt mere i dybden med. Tag eventuelt fat i nogle spændende sektorer. Det kunne også være en mulighed med en sen eftermiddags debrief på dagens aktuelle erhvervsnyheder. Og meget...Read full review »
Stofa Dollington via Apple Podcasts · Denmark · 03/28/19
Fantastisk initiativ. Rigtig godt podcast, som jeg troligt lytter med på, når jeg er på farten. Må gerne være længere og mere dybdegående.
Softum via Apple Podcasts · Denmark · 03/22/19
Det er bare surt at de er så korte...ville ønske de bare kunne komme op på 15 min. eller længere
J. Skovgaard via Apple Podcasts · Denmark · 03/18/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »