God men lidt for perfekt
Det er en spændende podcast med meget interessante gæster. Svagheden er paradoksalt nok at Brinkmann selv har haft en ideel barndom og nu lever i et lykkeligt ægteskab med 3 børn, er høj, succesfuld og ombejlet. Det giver en vis distance til de problematikker, som diskuteres og ofte kommer han med et lidt fjollet grin, der afslører at han ikke helt kender til smerten i problemerne.
Dennis Jensen K via Apple Podcasts · Denmark · 08/18/21
More reviews of Brinkmanns briks
En sjov og interessant podcast, hvor Kierkegaard, Freud og Platon stilles over for nutids-kærlighedsproblemer via tre nutids- personligheder, som er specialister i disse tre kloge mænd(man kunne måske osse have fundet en “filosofinde”😊). Podcasten giver en indsigt i kærlighedsproblemer og en evt...Read full review »
Birthe Wittendorff via Apple Podcasts · Denmark · 03/26/21
Jeg synes at Brinkman sætter sit forskende blik på ellers oversete områder og italesætter dem på en måde, der kan forstås. Så hans eksplicitte mål om at gøre dét👍 Ekstremt relevante emner! Tak for det. Når jeg kun giver 3 stjerner, er det fordi det bliver formidlet i en centrifuge af ord...Read full review »
LHaaning via Apple Podcasts · Denmark · 08/21/19
Er han producer eller hvad? Han er fra samme generation som mig. Han er virkelig dum hvis han tror at det er et individuelt problem at være ledig. Han tror han har skaffet sig selv er job og ååh hvor er han sej. Han har været HELDIG. Jeg kender tonsvis af dygtige ledige som slås med næb og klør....Read full review »
bunumm via Apple Podcasts · Denmark · 05/25/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »