Reviews
Tak for et super godt program. Altid spændende emner som ofte giver mig ny viden eller nye vinkler. Jeg har selv et emne jeg gerne vil melde ind. Men kan ikke finde jeres mail.
Katjalarsen via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/22
Spændende temaer og velproduceret
Bianca Olivia via Apple Podcasts · Denmark · 02/22/22
Så usmageligt at høre på dette afsnit med folk med diagnoser!!!!
fel1971 via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/22
Emnet er så utrolig interessant , fordi søskenderelationer er et vilkår rigtig mange lever med hele livet fra vugge til grav. Når den kun får tre stjerner , er det fordi emnet viste sig at være alt alt for stort til en enkelt time, så der blev kradset lidt i den mega store overflade og efterlod...Read full review »
mjfðt via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/22
Hej Svend dejligt program. Dog mangler programmet simpelthen at tage stilling til kritikbegrebet. Især ift. psykologien, som virker til at søge større normativt potientiale i positiv psykologi end kritisk videnskab. Med de kriser vi står over for idag, bør psykologien leverer et normativt...Read full review »
jensjakov via Apple Podcasts · Denmark · 12/29/21
Jeg er kæmpe fan af Svend Brinkmanns tilgang til psykologiens verden. Den skinner også igennem i hans bøger, og det virker. Det er altid en fornøjelse at høre hvad Svend Brinkmann tænker på de områder han dækker. Anbefales varmt. PS: Der var kun ét afsnit, der faldt lidt udenfor for mit eget...Read full review »
Henrik Blunck via Apple Podcasts · Denmark · 11/14/21
Kære jer tak for alle de inputs I giver. Jeg vil gerne høre om sproget. Hvad gør det med os? Især disse djøfisering der forgå i det offentlig system. Kan almindelige mennesker forstår hvad deres politikker siger? Og hvad med os så-kaldte ny-dansker? Anyway lidt food for thought. Glæder mig til...Read full review »
Cassidy 71 via Apple Podcasts · Denmark · 09/22/21
Det er en spændende podcast med meget interessante gæster. Svagheden er paradoksalt nok at Brinkmann selv har haft en ideel barndom og nu lever i et lykkeligt ægteskab med 3 børn, er høj, succesfuld og ombejlet. Det giver en vis distance til de problematikker, som diskuteres og ofte kommer han...Read full review »
Dennis Jensen K via Apple Podcasts · Denmark · 08/18/21
Tak
Så berigende, humoristiske og begavede lyt. Tak.
Sidse Borella Mikkelsen via Apple Podcasts · Denmark · 07/28/21
Jeg er stor fan af Svend Brinkmann og har læst alle hans bøger og jeg nyder at høre hans podcast. Det er altid gode og relevante emner han tager op og så har han bare en evne til at nå ind til folk med måden han siger tingene på. Han sætter mange tanker i gang. Tak for en super god podcast 🙏
Svælling via Apple Podcasts · Denmark · 07/18/21
En sjov og interessant podcast, hvor Kierkegaard, Freud og Platon stilles over for nutids-kærlighedsproblemer via tre nutids- personligheder, som er specialister i disse tre kloge mænd(man kunne måske osse have fundet en “filosofinde”😊). Podcasten giver en indsigt i kærlighedsproblemer og en evt...Read full review »
Birthe Wittendorff via Apple Podcasts · Denmark · 03/26/21
Det er altid rart at være i selskab med begavede og sympatiske mennesker, og et sådant er Svend Brinkman. Programmet”farvel til 2020 var enormt vellykket; med Vincent Hendrix og Lea Korsgaard. Sikke en trio! Jeg håber Svend inviterer de to gæster igen.
Fas Nirak via Apple Podcasts · Denmark · 12/30/20
Gode emner, interesant og underholdende på samme tid. En centrum- venstreorienteret og feministisk bias, der er lidt belastende til tider, men ellers et lyt værd.
Prber via Apple Podcasts · Denmark · 11/23/20
... er jeg vel når jeg har 94 uhørte udsendelser. Mr. Brinkmann gør det godt, det herlige nysgerrige menneske.
Ebt. via Apple Podcasts · Denmark · 11/22/20
Denne podcast rammer lige ned i tidsånden og punkterer meget af det vrøvl, man ellers skal lægge øre til. Åget lettes lidt fra skuldrene, især i de episoder, der omhandler forældreskab. Tak for det!
Anna Hansen 86 via Apple Podcasts · Denmark · 08/19/20
Både pragmatisk samt vitalisme / underholdning tak til min horisont 🤙
frk morgenfit 🤞💪🏼 via Apple Podcasts · Denmark · 08/05/20
Hej Det vil være oplagt at høre om talent arbejde i William Kvist klub. KB/fck fra u6-u13. Evt se bog elitebørn i sunde rammer. Jeres indhold er super, jeres lyd er mindre god
svea1010 via Apple Podcasts · Denmark · 07/09/20
Især afsnittet om depression og afsnittet om sorg er lærerige, reflekterede og interessante.
Ellen Chr. via Apple Podcasts · Denmark · 07/03/20
Jeg er lige begyndt at lytte til Brinkmanns biks og jeg elsker det! Tak for en fantastisk podcast der samtidig sætter tankerne igang, og sætter alt i stå og lader tankerne flyde. Helt kanon 🙏🏼
Fam. Schmidt/Jæger via Apple Podcasts · Denmark · 06/16/20
Tak
For at tage relevante emner op og belyse dem fra forskellige perspektiver. Et meget solidt stykke arbejde.
Adam Juel-Blicher via Apple Podcasts · Denmark · 06/14/20
Jeg ville have givet fem stjerner, men der er noget i vejen med hastigheden på podcasten. Nogen gange lyder folk som rip rap og rup med en PhD.
jeppe52 via Apple Podcasts · Denmark · 06/05/20
Er han producer eller hvad? Han er fra samme generation som mig. Han er virkelig dum hvis han tror at det er et individuelt problem at være ledig. Han tror han har skaffet sig selv er job og ååh hvor er han sej. Han har været HELDIG. Jeg kender tonsvis af dygtige ledige som slås med næb og klør....Read full review »
bunumm via Apple Podcasts · Denmark · 05/25/20
Fine vinkler på relevante emner og problemstillinger. For mig bliver det dog trættende, at han som vært tager det for meget af taletiden og et opstyltet sprog.
Majakroghlarsen via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/20
Et Interessant, oplysende og vedkommende perspektiv på os som borgere i staten i en pandemisk krise. Har et stort ønske om mere om følelser/emotioner end der kom frem i podcasten Mellem frygt og håb. Fx set ift reaktioner på kollektivt chok/krise, som pandemi og indgreb har medført i en...Read full review »
lindholt AM via Apple Podcasts · Denmark · 04/18/20
Magen til vedkommende radio skal man lede længe efter. Jeg skal i hvert fald. Engagerede, professionelle mennesker vender et emne, der berører os alle og betragter det fra forskellige vinkler gennem udsendelsen. Spændende, spændende.
FlyvendeFarmor via Apple Podcasts · Denmark · 03/02/20
Denne podcast og Brinkmann generelt er en gave til alle os almindelige mennesker. Bliv ved i samme stil☺️
Birgitte Sølvstein via Apple Podcasts · Denmark · 12/17/19
Jeg synes at Brinkman sætter sit forskende blik på ellers oversete områder og italesætter dem på en måde, der kan forstås. Så hans eksplicitte mål om at gøre dét👍 Ekstremt relevante emner! Tak for det. Når jeg kun giver 3 stjerner, er det fordi det bliver formidlet i en centrifuge af ord...Read full review »
LHaaning via Apple Podcasts · Denmark · 08/21/19
Vanvittigt irriterende at Heine Andersen næse-fløjter direkte ind i mikrofonen gennem hele episoden. Ellers et spændende afsnit.
michaelsj92 via Apple Podcasts · Denmark · 05/21/19
Brinkmann er en kæmpe legende, og jeg synes han bliver bedre og bedre på dette format. Dejlige input!
Martinogol via Apple Podcasts · Denmark · 02/08/19
Fremragende podcast ☺️
Fgsimonegh via Apple Podcasts · Denmark · 02/02/19
Super program der ikke bare Tager tendenser som det sande.. men rent faktisk ligger der på briksen inspirerende
Fedesen via Apple Podcasts · Denmark · 01/11/19
Interessant og dybt inspirerende. Glæder mig til endnu flere podcast.
Psykologisk ilt via Apple Podcasts · Denmark · 01/11/19
Tak
Meget interessant podcast. Always interesting to listen to new and professional perspectives on human nature. Patricia
Patricia PJ via Apple Podcasts · Denmark · 01/10/19
Stoooop nu med al den taletid til den lommefilosoferende, kulturradikale, selvhævdende mediedarling, inden han ender med at gøre sig til repræsentant for hele psykologien i medierne. Mindre Brinkmann tak, og nej tak til endnu et program med ham. Der er brug for at nuancere billedet til andet og...Read full review »
Jak_LS no. One via Apple Podcasts · Denmark · 01/07/19
Tak
Super fint program, tak for nye input og syn på tingene. Glæder mig til næste onsdag:)
clarashg via Apple Podcasts · Denmark · 01/05/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »