Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
COMEDY-KONTORET
Anders Fjelsted og Torben Sangild inviterer med ind i en verden af standup og diskuterer og dissekerer jokes teknisk, historisk og indholdsmæssigt med hjælp fra ugens gæst, der selv er komiker. Standup handler om alt fra flyrejser til døden, fra underliv til filosofi, og det hele bliver endevendt i Comedy-kontoret.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 186 ratings
Hvis du godt kan lide stand-up, så gør dig selv en tjeneste og hør comedy-kontoret. Det er langt mere end blot et anbefalings-program - selv om du også får masser af anbefalinger - men du kommer dybt ind i verden af stand-up både gennem deres mange anekdoter fra deres og gæsterne liv i stand-up...Read full review »
Jryskin via Apple Podcasts · Denmark · 08/08/22
Anders var fuld…
Jeg er fast lytter af denne virkelig gode og nørdede comedy podcast! Hvis man er en comedy-nørd så er denne et must. Elsker de mange forskellige gæster og temaer. Kunne dog godt savne lidt flere danske eksempler når temaet snakkes igennem - der er i min optik lidt for mange amerikanere til min...Read full review »
Andreas Libner via Apple Podcasts · Denmark · 07/03/22
Ulidelig
Ham Fjeldsted er bare typen der prøver for hårdt og aldrig bliver sjov eller accepteret som en rigtig Stand-upper... ligesom taberen Simon Talbott med hans one trick-pony” med at hate på religion.
David K79 via Apple Podcasts · Denmark · 05/11/22
Recent Episodes
I ugens episode af Comedy-kontoret er Jakob Taarnhøj tilbage i studiet. Temaet er klip vi ikke fik nået og fastfood. I dagens anledning har Anders ovenikøbet lavet en quiz.See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 09/23/22
Published 09/16/22
I ugens afsnit snakker vi om dialoger i comedy og komediefilm. Vi har fået fint besøg af Mick Øgendahl, der er kommet med sine favorit klip fra Borat og Sarah Silverman der blandt andet omhandler stereotyper See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 09/16/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »