Reviews
Älskar min mamma fick mig till att börja lyssna🫶
Cassie19292 via Apple Podcasts · Sweden · 05/04/24
Jag läste nyligen en bok vid namn ”Den osynlige vännen”. En fiktiv bok inom skräckgenren där hjortar spelar en viktig roll. Berättelserna liknar varandra i mötet med djuren. Märkligt sammanträffande!
BusterKallstrom via Apple Podcasts · Sweden · 04/30/24
Jack världens bästa podd intro och presenterare! Ludvig världens mysigaste och bästa röst att somna till!
antoneui via Apple Podcasts · Sweden · 04/13/24
Finns ingen podd jag lyssnat på så mycket som jag lyssnar på denna. Tyvärr har jag väldigt svårt för några av de nyare historierna som inte är läskiga utan vars enda syfte är att väcka äckel.
Vmjvdz via Apple Podcasts · Sweden · 04/09/24
Tyckte verkligen om detta avsnittet!! Förra avsnittet var inte alls min typ tyckte bara om den sista berättelsen! Men denna veckan tyckte jag att alla historier va på topp 🫡
Creepypodden fantast via Apple Podcasts · Sweden · 04/05/24
Jag saknar de gamla berättelserna som var läskiga. Det är extremt pretentiöst sen något år tillbaka, och inte läskigt alls.
reb1347 via Apple Podcasts · Sweden · 04/01/24
🫣🥶😱 / 5✨!!
Whisky 1961 via Apple Podcasts · Sweden · 03/15/24
Tycker podden var mycket vassare i början. Då vågade jag inte lyssna på kvällarna. Nu känns det ofta avlägset, overkligt eller för långt bort i tiden.
Kajsasven via Apple Podcasts · Sweden · 02/28/24
Tycker att podden var bättre innan.
Sebbe2024 via Apple Podcasts · Sweden · 02/18/24
En otroligt bra podd. Alltid lika spännande. 🤗🤗
klockartorp via Apple Podcasts · Sweden · 02/13/24
Önskar att det var mer ”spökhistorier” och creepypasta som förut, nu är det bara tunga och psykologiska berättelser som inte är läskiga utan bara jobbiga att lyssna på. Detta var min favoritpodd men lyssnar inte längre. Så synd. Gå back to basic!
Baaaaambiiiiii via Apple Podcasts · Sweden · 01/03/24
Tyckte att senaste avsnittet var riktigt bra! Håller med att den sista besättelsen var lite svår att hänga med i, men inget som drar ner betyget på avsnittet i och med att det bara var 10 minuter av ett resten så bra avsnitt 🌟
Creepypodden fantast via Apple Podcasts · Sweden · 12/19/23
Riktigt grym podd, era senaste typ 25 avsnitt har varit såååå bra, ännu bättre än dom i början som alla älskar
Balazt via Apple Podcasts · Sweden · 12/19/23
Har lyssnat på er sedan ni endast hade tre avsnitt släppta, men uppläsaren i senaste avsnittet/sista berättelsen höll ej måttet på det ni brukar leverera med. Tråkigt!
getmannen via Apple Podcasts · Sweden · 12/16/23
Tror jag har lyssnat på denna podd 3 gånger helt genom alla avsnitt. Började sent 2018 men slutade innan avsnitt 21. Sen träffade ja min fru och fick åter intresse för podden då hon och hennes far hade som tradition att lyssna på varje nytt avsnitt när det släppts. Även fast jag har hört alla...Read full review »
Piggilinen via Apple Podcasts · Sweden · 12/13/23
Sista historien i detta avsnitt höll absolut inte måttet. Uppläsaren var dessutom alltför ung och oerfaren och man fick mer känslan av att man lyssnade på radiokalendern alt sommarlovsmorgon. I övrigt , världsklass
Husherren via Apple Podcasts · Sweden · 12/12/23
Nja
Sista berättelsen i avsnittet kurragömma va Inge bra alls, svår att hänga med i o ointressant, uppläsaren är inget jag vill höra mer av i framtiden tyvärr😔
qwertyufae via Apple Podcasts · Sweden · 12/11/23
Superbra podd, förutom i det senaste avsnittet som hette kurragömma. Hon som läste in den sista berättelsen gick inte att lyssna på tyvärr
Riddlea via Apple Podcasts · Sweden · 12/11/23
<3
Den bästa podden någonsin. Lyssnar varje dag och har gjort sen ni börja. Vill bara ha mer hela tiden (men ibland tycker jag att ni borde se över era röster!!! att lyssna på barn eller folk med svåra dialekter är inte så nice!)
Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin via Apple Podcasts · Sweden · 12/11/23
Jag och min son upptäckte den här podden 2018. Vi har sedan dess lyssnat på varje avsnitt tillsammans under en svår period för oss. Den här podden får aldrig sluta.
Horangi18 via Apple Podcasts · Sweden · 12/10/23
Jag älskar denna podd! Lyssnar varje dag 365 dagar om året och gjort sen det släpptes första gången! Jag har lyssnat på alla avsnitt så många gånger att jag tappat räkningen! Kan inte somna utan att lyssna på creepypodden! Rekommenderas starkt! 🫶🫶🫶
hannvä via Apple Podcasts · Sweden · 12/04/23
Jag har lyssnat på Creepypodden Ända sedan första avsnittet vilket var 2015. Då var jag tio år och nu är jag 17 och har lyssnat på alla avsnitt minst 10 gånger iallafall. Jag kan inte sova om jag inte lyssnar på creepypodden och jag älskar verkligen den det är det ända jag lyssnar på! &lt;3
theaberg via Apple Podcasts · Sweden · 11/22/23
Älskar podden!!!!!!!
jag har 8 strumpor på mig via Apple Podcasts · Sweden · 11/08/23
Finns ingen bättre pod!
h3jk0n via Apple Podcasts · Sweden · 11/03/23
Min absoluta favorit. Jag uppskattar de flesta avsnitt om än vissa mer än andra. De flesta har jag dessutom lyssnat om, ibland flera gånger.
Lennartsson2022 via Apple Podcasts · Sweden · 10/29/23
Alltid älskat denna podd. Men lyssnade på senaste avsnittet och man hör varje andetag på uppläsaren. Säger en mening och sen ett djupt andetag genom näsan. Otroligt störande. Snälla klipp bort sånt.
nkocak91 via Apple Podcasts · Sweden · 10/17/23
Jag lyssnar varje morgon och tycker den är ett bra podd. Kan rekomendera till alla vänner i familjen och så vidare. Lyssnade igår när jag gick till ica för att handla till middagen och gick och lyssnade för mig själv och ryste till. Skulle alltså rekomendera denna podden till alla er som...Read full review »
braigpodv via Apple Podcasts · Sweden · 10/13/23
Har följt denna podd länge men måste vara ärlig och säga att många av berättelserna och även vissa uppläsare är fruktansvärt dåliga. Synd då avsnittet kan vara spännande men berättarrösten gör det omöjligt att lyssna på. Jack Werner och Ludvig Josephson är tyvärr dem enda bra uppläsarna
lofj🥺 via Apple Podcasts · Sweden · 10/05/23
Följer podden sedan start och älskar den fortfarande lika mycket! Enda negativa? Jag längtar så under de två veckorna som går mellan avsnitten 😅 Det enda minuset är vissa väldigt långa berättelser som aldrig riktigt når klimax, man tappar fokus.
dalkullan79 via Apple Podcasts · Sweden · 10/01/23
Jag hetter milo oc jag vil at ni ska pratta om Skibidi toilet det är jäte läskigt jag bajsa på mej i bilen när jag titta på det😰😰😰😰🫣🫣🫣😓😓😥😥😱😱😥😥😶‍🌫️😶‍🌫️
grokenmoken78 via Apple Podcasts · Sweden · 10/01/23
Min absoluta favoritpodd 🙏⭐️
Belilos via Apple Podcasts · Sweden · 09/19/23
Creepypodden! Ni är som min lilla bebis.. faktum är att jag ska få min första mänskliga lilla bebis i mars 2024 🥰 Men ni kommer alltid ligga varmt om hjärtat. Jag har följt creepypodden sedan start, iblan lyssnar jag om vissa avsnitt i väntan på kommande avsnitt. När ni har laddat upp ett nytt...Read full review »
Jultomtens renar med släde via Apple Podcasts · Sweden · 09/06/23
Ni är världens grymmaste podd! Men det går inte att lyssna på avsnitten då Rakel läser upp. Låter som något är fel i ljudet, då rösten vibrerar. Så många avsnitt jag stänger av..
Norrländskan🌲 via Apple Podcasts · Sweden · 08/27/23
Fett bra
272':kr-!/ via Apple Podcasts · Sweden · 08/17/23
Har försökt att lyssna på andra poddar också då jag lyssnat om alla avsnitt här minst 2 gånger men detta är verkligen den enda som jag fastnar för. Älskar!
Msp 2 via Apple Podcasts · Sweden · 08/13/23
Grymt bra för det mesta!
MythXII via Apple Podcasts · Sweden · 08/08/23
Lyckades bra med att få en obehaglig stämning, skitbra podd!
Jag bryr mig ej, tack! via Apple Podcasts · Sweden · 07/30/23
Hej Saknar er podcast så mycket för la du/ni ut ofta?!? Vad händer? Lyssnar på er jämt när jag ska sova Varför sålångt mellan avsnitten? Mvh Madde en som saknar er🧸
Vargfrost via Apple Podcasts · Sweden · 07/30/23
Fem av fem är ett måste, varje gång jag ska slappna av eller vill ha något annat att tänka på så är det creepypodden jag sätter på!! Ibland ger podden mig rysningar ända in i märgen och jag får en kuslig känsla av att någon står och tittar på mig… men jag kan inte sluta lyssna. Det var min...Read full review »
Mr : No one via Apple Podcasts · Sweden · 07/30/23
Finns nog inget bättra att lyssna på än Creepypodden, försvinner in i en helt annan värd varje gång jag startar ett nytt avsnitt. Ludde har en otroligt bra berättarröst vilket oxå ger berättelserna liv. Kan inte vänta tills nästa avsnitt.
Jaz.m.f via Apple Podcasts · Sweden · 07/25/23
Har lyssnat på Creepypodden i ett antal år nu och kan bara önska att nya avsnitt kom tätare. Det bästa med Creepypodden är inte berättelserna, som i och för sig allt som oftast är riktigt bra, utan berättarrösterna - och presentatören Jack Verner (som ju också är berättare ibland). Ludvig...Read full review »
SirPercival57 via Apple Podcasts · Sweden · 07/24/23
Älskar den här podden! Har dock lyssnat om alla avsnitt 3-4 gånger! Snälla släpp avsnitt lite oftare, det hade varit grymt!🤘🏼
Hampisar via Apple Podcasts · Sweden · 07/23/23
Har lyssnat på alla avsnitt och är lika spänd för varje. Berättarrösterna är helt otroliga och inlevelsefulla speciellt Ludvigs
julantan via Apple Podcasts · Sweden · 07/20/23
Intressanta och spännande historier med magiska berättarröster (framförallt Ludvig)!!
Lina LLLL via Apple Podcasts · Sweden · 07/01/23
Jag älskar alla era historier speciellt Getmanen Jag har nördat mer mig ni är så himla bra men jag blir röd att jag har blivit iakttagen efter alla historier jag har hört om getmanen. Jag började lyssna på crepypoden och Getmanen så bra. 💅🏼❤️❤️❤️❤️❤️ Från Erika
Erika Slay via Apple Podcasts · Sweden · 06/24/23
Otroligt bra podd, väntar alltid på nya avsnitt med spänning. Bästa podden i världen. Sluta aldrig med denna podd!! Fantastiska uppläsare allihop!
RosmundaMari via Apple Podcasts · Sweden · 06/22/23
Älskar podden men det kommer inte så många avsnitt längre. Hade varit kul med 1 per vecka😅
creepyVlad via Apple Podcasts · Sweden · 06/21/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »