Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO Radio 1 / AVROTROS
Daders
In de podcast Daders spreekt Cas de Jong (EenVandaag) met moordenaars, ex-TBS'ers en andere zware criminelen. Hoe kwamen zij tot hun gruwelijke daad? Hebben ze spijt? En waarom moet de maatschappij hen nog een tweede kans geven?
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 1,038 ratings
Het neigt soms naar verheerlijking van de daders, ondanks dat ze ‘hun leven hebben gebeterd’. Er wordt nog steeds met veel adrenaline en energie over de situaties gepraat en er is wel berouw, maar toch meer vanuit het gevoel, ik wil een tweede kans. Het luistert vlot en het is een ver van je bed...Read full review »
hildewereldrond via Apple Podcasts · Netherlands · 08/25/20
Goede podcast met mooie verhalen waardoor je als luisteraar een klein beetje je beeld veranderd van de daders. Ik begon zelf meer te denken dat de tbs klinieken in Nederland echt beter moeten. Over de opzet van de podcast; De interviewer praat echt te veel en stelt echt te veel dezelfde vragen....Read full review »
Er@00 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/21/20
Daders afl Jorge
Interview is mooi en goed. Geeft goed beeld van ondervraagde. Interviewer, daarentegen, moet z’n mond eens houden. Ellenlange vragen, steeds maar door de geïnterviewde heen spreken en hij legt hem de woorden in de mond. Dat wordt op ‘t eind zelfs irritant.
Marten Oos via Apple Podcasts · Netherlands · 08/03/20
Recent Episodes
Hoe oprecht is de spijt van Willeke over de moord die ze heeft gepleegd? Is het verhaal van Jorge dat zijn dodelijke slachtoffer in een mes viel geloofwaardig? En hoe gevaarlijk is Wesley nog voor de maatschappij? Met advocaat Jan-Jesse Lieftink van Bureau TBS en forensisch psychiater Peter van...
Published 01/28/20
Published 01/28/20
Na een dronken uitgaansavond brengt Jorge een vriend van hem om het leven. Ze hebben daarvoor samen net betaalde seks gehad bij een klant en krijgen ruzie over geld. Dit escaleert volledig op het moment dat Jorge naar een broodmes grijpt in de keuken en hiermee zijn aorta raakt. De jongeman...
Published 01/09/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »