Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Dewla & Kis Zoli
Daráló Podcast
Fika time with Kis Zoli & Dewla
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 81 ratings
aromaboy_lido3_norda
Inspirálnak arra, hogy más szakterületeken is ilyen részletekbe menő / "geek" legyek. Bárcsak a villamosmérnöki képzésemen is ilyen valóéletbéli dolgokhoz kötötték volna a szabályozási körök, méréstechnika, áramlástan, etc. oktatását. Így érdemes szerintem tanulni, hogy van mihez kötni a...Read full review »
tutinemhasznaltprefix_Dan via Apple Podcasts · Hungaria · 03/15/18
Baristáknak kötelező!
Rengeteg érdekesség, sok szakmai infó. Tájékozódni és tanulni is lehet belőle.
Frigó via Apple Podcasts · Hungaria · 02/11/18
Uj dimenziot nyitott szamomra a kavezas vilagaban ez a podcast, amiert nagyon halas vagyok. Koszonet az eddigi adasokert, sok erot es kitartast kivanok a tovabbiakhoz!!!!
drbalo via Apple Podcasts · Hungaria · 04/18/17
Recent Episodes
Otthoni nyomoraink Dewla l SCA Awards nyertesek és jelöltek Morning kapszulás gép és Kyoto Slow Drip Zöld kávé újra nedvesítés (hivatkozott blog)
Published 04/05/21
Hozzánk szokatlan módon felépített adás ami inkább egy hosszú majdnem 2 órás beszélgetés folyam ebben az esetben. Az kiinduló pont a #mutimitiszol keretében néhány Manhattan kávé, ahonnan aztán elkerülhetetlen Diegózás következik. Innen könnyedén kapcsolódunk arra, hogy mi is az a specialty kávé?...
Published 03/14/21
A Daráló podcast special adásban részletesen kikérdezzük Tóth Sanyit és Bányai Laci bácsit arról, mi történik az idei szüret során, milyen fejlesztésekre és újdonságokra számíthatunk. Szó esik fermentálásról, Cup of Excellence-ről, a fahéjról, de az adás egy pontján még a papagájról, vagyis a...
Published 02/24/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »