Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Lisa Mosmans, Timo Harmelink & Lieke Malcorps / Dag en Nacht
Datevermaak
In Datevermaak zoeken Timo, Lisa en Lieke uit wat daten in 2020 betekent. We gaan massaal op date en swipen ons een slag in de rondte. Maar waarom is daten zo ingewikkeld? En kun je er beter in worden?Iedere aflevering van Datevermaak behandelen we een ander date dilemma. Van versieren in de kroeg tot gifjes sturen op dating apps en van Fear of Better Options tot bad break-ups. Alles komt voorbij.En we gaan natuurlijk op date! Iedere twee weken hoor je hoe het ons vergaat in de liefdesjungle.Wij slaan die flaters, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 403 ratings
Top podcast!
Heb net jullie heerlijke podcast ontdekt! Nu ik ze allemaal achter elkaar luister, heb ik het gevoel een life soap met cliffhangers bij te wonen. Relaxed om tijdens het thuiswerken te luisteren en ipv het geklets van collega’s jullie om me heen te hebben. Topvermaak!
Suzanne 93 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/29/20
Niet zo lang geleden begonnen met luisteren, en zelfs als niet-randstedelijke veertigplusser is deze podcast leuk en herkenbaar. Mijn interesse wordt wel wat minder naarmate ik verder kom in de seizoenen. Bij de aflevering met Titia wordt er zoveel door elkaar heen gepraat en gegiecheld dat...Read full review »
katjavogel via Apple Podcasts · Netherlands · 05/13/20
Vermakelijk maar oppervlakkig
Leuk om te horen hoe het daten anno 2020 is, gesproken door open en eerlijke hosts. diepgang over tijd ontbreekt en de zelfontwikkeling hosts is beperkt waardoor ze te lang in falende gedragspatronen blijven en daar dus over blijven spreken.
c0rresp0ndent via Apple Podcasts · Netherlands · 05/10/20
Recent Episodes
Welke nieuwe datingapps zijn de moeite waard? Over daten met modellen, nazorg en een koekje van eigen deeg.
Published 07/02/20
Hoe hebben we de intelligente lockdown doorstaan tot nu toe? Mét heel veel dateverhalen, voicememo’s en last but not least: de sekstoeter maakt zijn comeback.
Published 06/18/20
Hoe date je als er voor jou andere regels gelden? De Chinees-Nederlandse Pete Wu vertelt tegen welke muren hij aanloopt en deelt een bizar date-verhaal.
Published 06/04/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »