Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NPO Radio 1
De Dag
Elke werkdag biedt Elisabeth Steinz of Marco Geijtenbeek je twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws. Reageren? Mail [email protected] (mailto:[email protected]).
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 953 ratings
Ontzettend blij met deze podcast. Vaak over serieuze actuele zaken zoals de Oekraïne-oorlog en soms over luchtige onderwerpen, zoals Indiana Jones…top!
Frankûh via Apple Podcasts · Netherlands · 05/19/23
Irritante muziek
Waarom zit er überhaupt muziek onder de vertelstem? De Dag is een betrouwbare nieuwsapp, met relevante thema's en goede inhoud. Helaas wordt de muziek, die eraan toegevoegd wordt (waarom eigenlijk), zo overheersend dat ik niet verder luister. Doe daar wat aan!Read full review »
Isch56 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/04/23
1308 podcast
Goede podcast maar zoals gezegd in de podcast ‘Verwachtingen waarmaken’ is de vraag. Indien het ‘polderen’ een ‘no-go’ is voor BBB zitten we met heel lange formaties voor provinciale staten besturen.
Just_Erick via Apple Podcasts · Netherlands · 03/16/23
Recent Episodes
VVD-coryfee Henk Kamp stelde deze week op de radio drastische maatregelen voor om de asielinstroom omlaag te krijgen. Desnoods moet Nederland uit internationale verdragen of zelfs helemaal uit de EU stappen, zei hij. De uitspraken komen aan de vooravond van een spannend VVD-congres waar...
Published 06/02/23
Heftige luchtaanvallen op Kyiv deze week. En ook een toename van het aantal drones en raketten dat door Rusland is afgevuurd. En na twee náchten van bombardementen lag Kyiv ook overdag onder vuur. Maar de luchtafweer haalt de meeste drones en kruisraketten neer voordat ze ontploffen. Wel komen er...
Published 06/01/23
Published 06/01/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »