Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO Radio 1 / AVROTROS
De Jortcast
In deze serie podcasts biedt Jort Kelder radiotherapie tegen hypes en hysterie, op basis van een gesprek uit de uitzending van dr Kelder en Co.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 409 ratings
Fijne gesprekken
De gevoerde gesprekken zijn informatief en fijn om naar te luisteren. In eerste instantie moest ik wel wennen aan uw opinie of nuanceringen die er later in worden gemonteerd, maar ook deze ben ik erg gaan waarderen. Dr. Kelder, ga vooral op deze wijze verder.
PopeyeN via Apple Podcasts · Netherlands · 09/11/20
Leuke podcast
Een van de podcasts waar ik naar uitkijk, lekker informatief, genuanceerd, tussenbeschouwingen zijn ook leuk met de kenmerkende frivole eloquentie. De langere interviews zouden echter wat beter voorbereid mogen worden of op zijn minst wat gstructureerder mogen zijn.
PeterRdeFriet via Apple Podcasts · Netherlands · 08/05/20
Interessante podcast maar kan alsjeblieft iemand opstaan die de podcast op een serieuze manier kan editen/ mixen? Dat Kelder te pas en te onpas de podcast wil onderbreken om slim te doen kan in door de vingers zien omdat de daaruit voorkomende inzichten de moeite waard zijn, maar de manier waarop...Read full review »
Marcel Lubbermans via Apple Podcasts · Netherlands · 06/29/20
Recent Episodes
Valt er nog wat te lachen in deze tijden van corona? Dick Zijp onderzoekt cabaret in Nederland en vertelt dr Kelder dat sommige ironie niet dusdanig wordt opgevat.
Published 09/24/20
Is het liberalisme op zijn retour nu de door de VVD geleiden regering de staatsschuld verder en verder laat uitdijen. Professor Caspar van den Berg doorgrondt het liberalisme tot haar wortels en verlicht Dr Kelder over deze stroming.
Published 09/21/20
Thuiswerken is voor twintigers en dertigers een stuk vervelender dan voor oudere kantoorknechten. Wie thuis werkt is minder zichtbaar en kan op een cruciaal punt in zijn carrière ‘professioneel geïsoleerd’ raken. Hoogleraar sociologie Tanja van der Lippe licht toe.
Published 09/17/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »