Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO Radio 1 / NTR
De Laatste Dans
In De Laatste Dans gaat podcastmaker en muzikant Frans Pollux op zoek naar Uwe, een spoorloos verdwenen stamgast van een Roermonds café. Zeven jaar geleden vertrok Uwe om te sterven, na een laatste dans op een liedje van Pollux. Maar is Uwe wel écht dood? Op een avond in 2013 onthult Uwe aan de andere stamgasten in het café dat hij niet lang meer te leven heeft: hij heeft longkanker. Hij kondigt aan zijn laatste weken te willen doorbrengen op een eiland in de zon. Huilend zamelen de geschokte aanwezigen geld in voor Uwe's reis en samen dansen ze nog een laatste keer op zijn...
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 1,980 ratings
Mooie podcast
Blijft tot de laatste seconde interessant.
_Hans via Apple Podcasts · Netherlands · 03/09/21
De laatste dans
Mooi verhaal, spannend ook. Maar er had iets minder “lawaai” en opgewondenheid in gemogen. Wees blij, Frans, met zo’n vriendin die een heleboel zaken in ander mogelijk perspectief zet en er volgens mij mede voor zorgt dat je toon aan het eind wat gematigder wordt. Maar dank voor dit verhaal.
Frans! via Apple Podcasts · Netherlands · 03/04/21
Mooi verhaal
Fijn verteld verhaal vanaf de eerste aflevering. Humor, spannend en lekker tempo zit er in. Aanrader!
Marieqe via Apple Podcasts · Netherlands · 03/01/21
Recent Episodes
Krijgt Frans dan toch antwoorden op de vragen die hij zich al zo lang stelt? Of dreigt alles te mislukken en was het ‘zes maond werk veur niks’?
Published 06/19/20
Frans ontmoet Erik, de ex-partner van Uwe. En hij neemt een opsporingsbureau in de arm. Het net begint zich te sluiten. Waar houdt Uwe zich schuil? Wat houdt hij verborgen? Dit is aflevering 6 van de serie 'De Laatste Dans' van Frans Pollux, voor NPO Radio 1 en NTR.
Published 06/12/20
Frans wil harde bewijzen. Is er opzettelijk brand gesticht? En lichtte Uwe de verzekering op? Dit is aflevering 5 van de serie 'De Laatste Dans' van Frans Pollux voor NPO Radio 1 en NTR.
Published 06/12/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »