Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Het Parool
Parool Misdaadpodcast
De criminele wereld is meedogenloos en voor buitenstaanders met mysteries omgeven. Misdaadjournalisten Wouter Laumans en Paul Vugts zitten erbovenop en duiken erin. Onder leiding van Corrie Gerritsma praten ze je elke twee weken in de Parool Misdaadpodcast bij over grote en kleine misdaadzaken. Van internationale kopstukken als Ridouan Taghi tot drillrappers uit Amsterdam-Zuidoost en van drugsmiljoenen tot Rolexrovers.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 833 ratings
Wouter is te graag aan het woord
Doet hij in Napleiten nog erger; een vraag op 6 manieren stellen zodat hij minutenlang aan het woord is. Stel gewoon de vraag en luister dan naar het antwoord.
Hgrecjfav via Apple Podcasts · Netherlands · 05/16/23
Mannen houden niet van speculeren en willen dit niet doen maar dit is het enige wat ze doen.
nin11902 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/08/23
In orde
Prima Podcast in een redelijk tempo en inhoudelijk zeer behoorlijk. De moeite waard. Storend detail: Wouter Laumans meet zichzelf om de paar zinnen een tenenkrommend nepaccept aan wat vermoedelijk Amsterdams moet voorstellen. In “Napleiten” doet hij dat niet.
hcftggygdrffghbuuhgrfv via Apple Podcasts · Netherlands · 03/30/23
Recent Episodes
Quincy Promes, Mohammed Ihattaren: met enige regelmaat raken voetballers verstrikt in kringen rondom zware criminelen. Misdaadjournalisten Wouter Laumans en Paul Vugts vertellen in deze podcast hoe de Amsterdamse politie jonge Ajacieden probeert te waarschuwen voor de gevaren van...
Published 05/27/23
Published 05/18/23
‘Bolle Jos’ Leijdekkers staat met stip bovenaan het verlanglijstje van de Nederlandse opsporingsdiensten en geldt als extreem gevaarlijk. Misdaadjournalisten Wouter Laumans en Paul Vugts vertellen in deze podcast hoe de 31-jarige Brabander uitgroeide tot puissant rijke drugsbaron. ‘Hij heeft snel...
Published 05/18/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »