Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Det perfekte offer II
En aften i slutningen af 2016 sidder en selvmordstruet kvinde i sin bil. Hun er på vej ud til sin psykolog og lige inden hun er fremme, sender han hende en SMS, der detaljereret instruerer hende i, hvad hun skal gøre, når hun ankommer. Hvor hun skal lægge sit tøj, hvor hun selv skal lægge sig, og hvad hun skal gøre. Psykologen har fortalt kvinden, at det er en del af en behandling, som skal hjælpe hende med at håndtere de problemer hun har. Problemer der stammer fra flere seksuelle overgreb i hendes fortid. Og kvinden tror på psykologen - en mand som hun igennem flere år har betroet sig til...
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 976 ratings
Grotesk
Totalt opslugt,både fyldt med medlidenhed,væmmelse og selvfølgelig DYB foragt! Hun burde fra start have fået hjælp fra politiet. Dansk psykolognævn skuffede dog mest. Er der virkelig stadig en (skjult)mistro/disrespekt overfor folk med psykiske lidelser? PTSD,(også BPD),er end ikke en decideret...Read full review »
Ano_Mus via Apple Podcasts · Denmark · 07/05/20
Cavling!
!!!
Retorikke via Apple Podcasts · Denmark · 04/23/20
Tak!
Min debut i Podcast var denne. Rystet over at dette er virkelighed og ikke en amerikansk fiktions serie. 🙌🏻Respekt for en vildt stykke arbejde. 🙌🏻Endnu større respekt for Sara. Så fascinerende hvilken styrke hun formåede at kæmpe fra... for andres sikkerhed. Håber hun nu selv kan føle sig bare...Read full review »
Lonny OReilly P via Apple Podcasts · Denmark · 03/27/20
Recent Episodes
Nu er chancen der. Chancen for at få svar på alle de spørgsmål, som det indtil nu ikke har været muligt at stille. I den allersidste episode af podcasten får Emil for første gang muligheden for konfrontere Psykolognævnets formand med kritikken af nævnet. Interviewet skal efterfølgende vække...
Published 04/23/20
For første gang skal socialministeren svare på kritikken af Psykolognævnet. Og her kommer ministeren med en opsigtsvækkende melding, der kan vende op og ned på Psykolognævnets fremtid. Forud for samrådet træder et tidligere medlem af Psykolognævnet frem i lyset.
Published 04/23/20
Ingen vil svare på den massive kritik af Psykolognævnet, der har rejst sig i kølvandet på de mange afsløringer. Men bedst som Emil er ved at lukke ned for podcasten, dukker en ny sag op, som for alvor skal være med til at slå sprækker under Psykolognævnet.
Published 04/23/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »