Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Voetbal International
Dick Voormekaar Podcast
De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 387 ratings
Beste podcast op dit moment
Ik kijk iedere week weer uit naar deze podcast. De snelheid van humor, de perfecte imitaties, het vileine toontje af en toe, heerlijk.
Sjaakafhaak2 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/17/24
Pfffff….
Het is wel een hoop gewauwel zeg… en altijd weer diezelfde “lolllige” imitaties en platgetreden paden. Knabbel Krabbendam & Babbel van Egmond zouden zich eens wat moeten vernieuwen. Ik haak bijna af
Librazz via Apple Podcasts · Portugal · 04/16/24
Wekelijks hoogtepuntje
Zelfs als PSV supporter kijk ik elke week uit naar het “uurtje” ouwehoeren met de bestseller writer, de Feyenoord-watcher en Skiete Sjoerd. Genieten!
Sjier85 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/11/24
Recent Episodes
In de laatste aflevering van seizoen vier hebben Martijn Krabbendam en Michel van Egmond het over de mogelijke opvolger van Arne Slot: Brian Priske. Hoofdredacteur Freek Jansen komt even langs en de mannen nemen nog een keer emotioneel afscheid van Slot.
Published 05/28/24
🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Martijn Krabbendam en Michel van Egmond kijken terug op het tijdperk van Arend Martijn. Ze hebben het over zijn afscheid en hoe...
Published 05/21/24
Published 05/21/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »