S04E37: 'We zijn radeloos, maar het leven gaat door'
Listen now
Description
🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Martijn Krabbendam en Michel van Egmond kijken terug op het tijdperk van Arend Martijn. Ze hebben het over zijn afscheid en hoe andere trainers vertrokken, bijvoorbeeld met een legendarische persconferentie zoals Leo Beenhakker. Ook bespreken ze Kevin, die goud in handen heeft en hangt de toekomst van de podcast af van wie de nieuwe trainer wordt?
More Episodes
De compilatie van seizoen vier! Bedankt voor de inzendingen en uiteraard voor het luisteren, miljoenen luisteraars! Tot volgend seizoen! Exclusieve NordVPN-deal: Megakorting + 4 extra maanden + tot 20 GB eSIM-data via nordvpn.com/dvoormekaar
Published 06/21/24
In de laatste aflevering van seizoen vier hebben Martijn Krabbendam en Michel van Egmond het over de mogelijke opvolger van Arne Slot: Brian Priske. Hoofdredacteur Freek Jansen komt even langs en de mannen nemen nog een keer emotioneel afscheid van Slot.
Published 05/28/24
Published 05/28/24