Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Валерия Ангелова & Йордан Жечев
Дроб и чили
Подкаст за храна, места и хубавото в живота
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 12 ratings
Слаб втори сезон
След супер интересния първи сезон сега просто чакам с надежда, че ще дойде епизод в който нещата ще достигнат познатото ниво. Банално, но факт... Бойчев липсва. Джак в момента никаква я няма, а Жечев... не ми се връзва в този подкаст. Не съм го слушал в други, но тук не му се получава. Супер...Read full review »
i.yanev via Apple Podcasts · Bulgaria · 11/11/20
Много беше вкусно.
цялото ГЍ, а и Д&Ч са като свеж възудух след проливен дъжд в топла лятна вечер. Особено на фона на тоталната липса на адекватно аудио съдържание в родината. А специално г-н Жечев, и за астрология да направи подкаст, пак ще го слушаме. Да се слуша на скрост 1.5, което прави всички...Read full review »
ikbossev via Apple Podcasts · Bulgaria · 06/16/20
Интересен поглед върху места, храни и хора, които готвят.
lyuboCH via Apple Podcasts · Bulgaria · 03/22/20
Recent Episodes
С хората от Хорека подкаста и Андре Токев седнахме на приятелска маса да си говорим какво на нас гостите, не ни харесва в обслужването в ресторантите, и обратното, с какво дразним хората, които ни посрещат в ресторантите. Слушайте, много благо стана.
Published 06/11/21
Бойчев и Жечев в неравна битка с 16 претенденти за титлата „Козунак на София“. Журирания, класирания, да-та, не-та и мъжа на Леля Мария. Имаме победител, слушайте до края. Козунаците рязахме на дъски от Boaz Wood Work. Супер са! Козунаците, които опитахме: (това не е класация, а номерата...
Published 04/27/21
По Великден, едната Света троица е ясна. За нас, Дробичилистите, другата е по-важната: яйца, козунаци и агнешко. Събрахме трима души, кой от кой по-възвишен, за да си поговорим за изкушенията. С Дафина, пряко от Осло, си говорим как да боядисваме яйца без гадни химии. С Бойчев — за инфлацията...
Published 04/23/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »