Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Du lytter til Politiken
Med Politikens daglige nyhedspodcast ’Du lytter til Politiken’ i ørerne vil du på 20 minutter få én særligt udvalgt, aktuel historie leveret som levende lydfortælling. Mandag og fredag kan podcasten høres af alle. Ugens tre øvrige afsnit er kun for Politikens abonnenter. Værter er Politiken-journalisterne Gudrun Marie Schmidt og Bo Søndergaard.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 590 ratings
21 april 2021
Ville høre den korte episode om, kampen for af de ville ødelægge fodbold, med de riges ejere og liga forhold, men vælger podcast og får noget om krig i Mellemøsten?
Morten Mørcke via Apple Podcasts · Denmark · 04/22/21
“Radiostilhed”
Torsdagens afsnit for ikke-abonnenter varer 11:29 minutter. De første 7:34 er stilhed. Det er ikke første gang, det sker — og de første gange det skete, troede jeg, at der var gået noget galt med forbindelse, app, telefonens lyd, at jeg ikke havde trykket ordentligt på play... Det er noget...Read full review »
FreyaNaja via Apple Podcasts · Denmark · 10/02/20
Stor fan
Jeg er stor fan, har hørt det siden starten, men har et par tanker. 1. Jeg har oplever problemer med lyden i nogle afsnit, hvor musikindslag eller interviewklip ikke er med, så der bare opstår tomrum i midten af afsnit. 2. Jeres app fungerer ikke super godt fx i bil, jeg oplever fx at man...Read full review »
sisse93 via Apple Podcasts · Denmark · 08/17/20
Recent Episodes
Videoen af Frankrigs præsident Emmanuel Macron, der får en lussing af en tilskuer, er blevet symbolfortællingen om en præsident, der er ved at miste sit land. Men hvorfor er han blevet så upopulær? Og kan vreden mod Macron gøre Marine Le Pen til præsident?
Published 06/14/21
Nu begynder EM igen. Og mens mange danskere tror på fodboldlandsholdet, er der mindre opbakning til årets EM-sang, Alphabeats ’Danmarks Dynamite’. Anmelderne er ikke just imponerede, men Politikens musikredaktør Simon Lund er uenig. Hør hvorfor, og hvad et fodboldhit skal kunne. Han tager en tur...
Published 06/11/21
Præsident Joe Biden er taget på tour i Europa. Efter Trump er USA tilbage hos de allierede, men er alt ved det gamle? Nej, siger Politikens internationale kommentator Michael Jarlner. Han mener, at Biden trykker hænder med europæerne, men tænker mest på Kina.
Published 06/10/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »