Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Arnout Hauben op de Middellandse Zee
Arnout en zijn kompanen reizen van Gibraltar naar Jeruzalem, langs bekende en minder bekende eilanden. Aan de hand van zijn dagboek vertelt Arnout over de mensen en de spannende geschiedenisverhalen die zijn pad kruisten. Meeslepend, grappig en ontroerend. Het verhaal is een uitnodiging om de wereld van de Middellandse Zee, die we vooral kennen als een populaire vakantiebestemming, met een frisse blik te herontdekken.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 111 ratings
Interessant en goed gemaakt.
Fijne podcast.
Dhr. Venema via Apple Podcasts · Netherlands · 01/07/22
In een woord, geweldig!
De gesproken versie van de TV serie in een zeer originele, grappige, stoere, en innemende verstelstijl. Je waant je onderdeel van het avontuur met Arnaut, Ruben en Philippe. Ik kijk er naar uit om de podcast over een tijdje nog eens te beluisteren!
Rens 1984 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/16/21
Ongeloofelijk goed verteld. Geen saaie, droge kost gebukt onder feiten. Het is een beetje een luisterboek. Het relaas van een reis onder vrienden.
balekrn via Apple Podcasts · Belgium · 10/14/21
Recent Episodes
Door de covidcrisis kan Arnout niet verder reizen naar Jeruzalem. Met een klein vliegtuig zet hij koers naar het noorden, naar de moeder van alle steden aan de Middellandse Zee: Venetië. De stad is verlaten door de toeristen en voor het eerst sinds lange tijd zijn de Venetianen weer in de...
Published 05/24/21
Met de scooter gaat Arnout op verkenning in Kreta, de bakermat van onze beschaving. In Matala herinneren de bewoners zich nog levendig hoe de hippies in de jaren ‘70 in de rotsspelonken woonden langs de kust. In Maleme zijn de gruweldaden van de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog nog niet...
Published 05/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »