Reviews
Beste Michel en Wiggert, Met veel plezier luister ik naar jullie podcasts! Mooie balans tussen snelheid en diepgang. Top! Wellicht leuk om Juriaan Galavazi een keer uit te nodigen. Heeft boeiende ideeen over het leven. Heel veel succes, Hartelijke groet, Maarten
Maarten-1 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/03/20
Toch kom ik steeds terug om te luisteren. Zelfs bij onderwerpen of gasten waarbij ik in eerste instantie denk dat het me niet interesseert is er toch meestal wel iets dat aanzet tot denken. Ben t niet altijd eens met alle dingen .... Maaaaaar jemig , vooral, Michel z’n tempo van praten is 300 km...Read full review »
deDay101 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/09/20
Hele goede interviews. Erg jammer dat het geluid zeer slecht en irritant is. De gast is bijna niet te horen terwijl de andere stemmen door de box knallen. Onprettig om naar te luisteren terwijl de onderwerpen interessant zijn.
Jetjexx123 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/22/20
Tenenkrommend heb ik naar jullie laatste podcast geluisterd. Het was een goede discussie tussen jullie beiden die mijn inziens ‘twee kampen’ liet zien en weerspiegelt wat er in onze huidige maatschappij gaande is. Het kamp ‘is dat wel zo? En het kamp “het is zo”. Het verschil in meningen hing af...Read full review »
Geweldige goede podcast! via Apple Podcasts · Netherlands · 06/18/20
Mooie interviews met leuke gasten. Zeer inspirerend.
Ligtenberg-John via Apple Podcasts · Netherlands · 05/16/20
Mannen, wat een geweldige podcast! Iedere keer weer “gewoon” VET! Ik kan bijna niet wachten tot er weer een nieuwe podcast uitkomt! Ga zo door! 1 puntje (blijven toch zeikende Hollanders) het geluid, in de laatste podcast #168 is de gast bijna niet te verstaan terwijl Wiggert zijn enthousiasme...Read full review »
Kraai0111 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/11/20
Aflevering 162: wauw precies verwoord hoe ik het altijd voel, fijn om er tekst bij te hebben, dat maakt het weer iets bewuster. Ik voel altijd een sterke wil om naar weerstand toe te bewegen, dat is soms niet makkelijk maar acceptatie dat dit is wat moet zijn geeft wel rust. En door weerstanden...Read full review »
Mirte Madelief via Apple Podcasts · Netherlands · 01/09/20
Heb een beats by dre headphone maar het lijkt erop alsof jullie niet dicht genoeg tegen de de mic aangeplakt zitten. Jammer want jullie show is super interessant
Fellie83 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/24/19
Ik heb bijna alle afleveringen geluisterd en vind ze super interessant. Enige kanttekening... Wiggert is bijna niet meer te verstaan, veel gemompel en zacht praten. In de laatste van Giel vond ik dit ook weer erg vervelend. Giel is heel duidelijk te verstaan maar Wiggert dus niet. Ik luister...Read full review »
Olly2017 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/18/19
Met name 5 sterren voor de content. Het schommelen van het volume is wel irritant. Ik zet het geluid hard vanwege een moeilijk te horen gesprek waarna er een lachsalvo de speakers uit knalt en ik me kapot schrik. Verder top.
Blubberkoning via Apple Podcasts · Netherlands · 12/16/19
Interessante onderwerpen, de mannen zijn soms wel erg veel zelf aan het woord. Remco Klaassen had bijna thuis kunnen blijven...
draaiomjeorus via Apple Podcasts · Netherlands · 12/16/19
Interessante podcast met leuke actuele onderwerpen. Sommige afleveringen springen eruit zoals Focus met Mark Tichelaar en Getting things Done met David Allen. Tuurlijk zit er ook een commercieel tintje aan maar ja ‘t is dan ook gratis ter vermaak en leer.
Wouter Hylarides via Apple Podcasts · Netherlands · 10/08/19
Ik krijg te pas en te onpas een melding van mijn virusscanner dat onderstaande pagina gevaarlijk is. En als het klopt dan is het ook zo omdat het gegevens lijkt te verzamelen op momenten dat ik helemaal geen podcast luister. Of zelfs de podcast app aan heb...Read full review »
Slimmer dan Qlever via Apple Podcasts · Netherlands · 10/04/19
Super mooie podcast waar je veel aan hebt. Verschillende afleveringen gehoord maar de laatste met Mark Tichelaar stak hier boven uit. Veel van deze aflevering opgestoken. Alleen mis ik bij de omschrijvingen de links of notities over de apps of media waar over gesproken is. Dit zou zoeken...Read full review »
deGevers via Apple Podcasts · Netherlands · 08/06/19
Geweldige gesprekken tussen boeiende gasten, Michel en Wiggert. Ik heb genoten van jullie podcast met Paul Smit. Wat waren jullie goed op dreef. Ik kijk uit naar de volgende podcast.
Sammie1958 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/19/19
Weer een podcast van mannen die zichzelf top vinden en dit niet doen om mensen te helpen, maar vooral om hun eigen portemonnaie te vullen. De mannen hebben een heel andere definitie van succesvol. Jammer.
Niekie via Apple Podcasts · Netherlands · 06/24/19
Leef je mooiste leven. Werkelijk een pracht podcast 😍😍😍
Boswezel via Apple Podcasts · Netherlands · 04/15/19
Wat hebben deze mannen en geweldige chemie samen. Ook de gasten en de bijhorend onderwerpen zijn bijna altijd toplevel! Erg veel geleerd van mammoeten tot het heelal. Ga zo door mannen! 😎💪🏻
Pety001 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/16/19
Fantastisch inspirerend en vooral heel erg eigen. Enige 'kritiek' is dat de afleveringen voor mij aan de lange kant zijn. In al het andere podcastgeweld merk ik dat tijd maken voor een hele aflevering moeilijk is. Afleveringen opknippen kan misschien ook?Read full review »
mefjoew via Apple Podcasts · Netherlands · 01/11/19
Al meer dan een jaar verslaafd aan de vaak zeer boeiende interviews in deze podcast. Jongens zijn van veel onderwerpen zelf redelijk tot goed op de hoogte en stellen daardoor vragen die vaak resulteren in interessante inzichten.
Jeroen Bazuin via Apple Podcasts · Netherlands · 01/09/19
Over t algemeen prima luistermateriaal, maar kan jullie niet meer los zien van Storm uit debiteuren/crediteuren... ipv bij de commandos is het toen in de jungle/ayahuasca. Iedere aflevering weer.. tijd voor nieuwe haakjes!
diek71 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/04/18
Boeiende en interessante sprekers steeds weer. Uitgebreide podcasts waar je naar uit kijkt. Luister nu een jaartje naar ze en het verveeld nooit. Bijzonder mensen met hun bijzondere ervaringen en verhalen. Goede geluidskwaliteit, daar kunnen andere nog iets van leren. Hoop hier nog vele jaren...Read full review »
DaveTessel via Apple Podcasts · Netherlands · 09/20/18
Meteen geboeid tijdens de 1e podcast! Kunnen jullie ook Jeroen van den berg vragen te komen? Hij doet me denken aan Rutger Koopmans, zoveel Praktische wijsheid bezit beide mannen!
King of pop III via Apple Podcasts · Netherlands · 09/08/18
Interessante onderwerpen. Maar helaas vinden de mannen zichzelf nog interessanter dan hun gasten.
Amerijke via Apple Podcasts · Netherlands · 08/27/18
Een van de beste podcasts van NL. Wiggert en Michel hebben veelal interessante gasten en je haalt altijd iets van waarde uit de gesprekken. Absoluut de moeite waard om te luisteren!
Willem @Work via Apple Podcasts · Netherlands · 07/16/18
Inspirerende gasten en leuk format. Tijdsduur aan de lange kant vergeleken met andere podcasts maar vind het juist plezierig dat er minder tijdsdruk op het gesprek zit. Punt van feedback; ik mis soms diepgang bij het (door)vragen of bij de opmerkingen waardoor een gesprekslijn niet af voelt....Read full review »
c0rresp0ndent via Apple Podcasts · Netherlands · 07/09/18
Luistert lekker weg en je steekt altijd wel iets op!
Daionn via Apple Podcasts · Netherlands · 03/11/18
Bij elke podcast weer aan het genieten!
IYF010 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/03/18
Heerlijke flow tijdens de afleveringen en bijzonder inspirerende gasten en onderwerpen.
Geuzeke via Apple Podcasts · Netherlands · 12/16/17
Ik heb nu een 4 tal podcasts geluisterd en ken jullie net. Ik was bij de eerste direct al fan! Heerlijk duo, luistert lekker weg en ook nog eens zeer interessante onderwerpen. Bedankt voor het delen van jullie kennis heren!
hvantiel via Apple Podcasts · Netherlands · 11/22/17
Top
Dankjewel mannen en gasten van deze super interessante podcasten. Het werkt bij mij verslavend kan ik je vertellen.
Kaaako46 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/17
Heerlijk inspirerende, makkelijkte beluisteren interviews met diepgang
UserEve via Apple Podcasts · Netherlands · 10/16/17
Wiggert, kun je beter in de microfoon praten? In de auto moet ik als jij praat altijd het volume omhoog doen en als Michel of de gast praat weer omlaag, dat is vrij storend. Verder 👍
Pk 2981865 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/24/17
Mooie en interessante onderwerpen die raken en kunnen ontwikkelen
nicinicolle via Apple Podcasts · Netherlands · 05/10/17
Heerlijke podcasts waarin de heren op een mooie en open manier allerlei inspirerende mensen interviewen. Zeer de moeite waard. Helemaal de interviews over non dualiteit/Dzogchen wat mij betreft. De prachtige afleveringen over Ayahuasca zijn echt verplichte kost. Ga zo door toppers!
Edo van Apeldoorn via Apple Podcasts · Netherlands · 03/11/17
Michel en Wiggert behandelen zeer uiteenlopende onderwerpen, maar altijd boeiend! Goed geluid, ook erg belangrijk vind ik. Doordat de afleveringen +- 2 uur duren is er ruimte voor diepgang. Erg fijn!
wiegerjelsma via Apple Podcasts · Netherlands · 10/25/16
Leuk dat de tanden gezet worden in de echte relevante thema's. Durven door te vragen. Pretentieloos. Verhelderend!Read full review »
Heeelllooooo!!! via Apple Podcasts · Netherlands · 10/21/16
Ik heb inmiddels een aantal afleveringen beluisterd en allemaal waren ze inhoudelijk ontzettend interessant. Ik zou geen andere Nederlandse podcast kunnen noemen die met zo'n ontspannen vibe toch 2 uur lang heel diep kan gaan. Een absolute aanwist voor de podcast wereld!Read full review »
Nieuwe luisteraar via Apple Podcasts · Netherlands · 09/21/16
Gewoon wat de titel al zegt. Het zijn eindbazen. Gaan dieper in op diverse onderwerpen uit oprechte interesse. Fijn dat er een plek is voor langere interviews.
MCSharQ via Apple Podcasts · Netherlands · 08/08/16
Mooie gesprekken over veel verschillende onderwerpen. Heerlijk om naar te luisteren. Ook de dynamiek tussen beide heren vind ik prettig. Dit maakt auto rijden weer leuk!
Mvdijk80 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/03/16
Toen ik deze podcast voor het eerst beluisterde dacht ik dat het een grap was. Het bespreekt zo'n beetje alleen maar onderwerpen die al breed uitgemeten zijn op de Joe Rogan Experience podcast. Het zogenaamde "wannabe" gehalte is extreem hoog, zover dat ik zelfs de twee boys ervan...Read full review »
Kwalbert via Apple Podcasts · Netherlands · 03/30/16
Meestal Leuke podcasts!!! Zelf ook geen domme jongens😀
SDDU via Apple Podcasts · Netherlands · 03/09/16
Hele gave, leuke en zeer inspirerende podcasts!!! Echt super om te luisteren in de auto 👍
BasBrommet via Apple Podcasts · Netherlands · 03/09/16
Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en oprecht geinteresseerd in de gast! Mail me in het nieuwe jaar en ik kom. Groet, PK (van PS)
KickenMetCK via Apple Podcasts · Netherlands · 11/19/15
Het gaat alle aspecten van educatie aan! Veel persoonlijke raakvlakken die de revue passeren wat mij persoonlijk triggert om elke keer weer te luisteren.. keep doing the great work!!!
Remco 'The Grizzly’ Pardoel via Apple Podcasts · Netherlands · 11/11/15
Top podcast!
Miyagi1978 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/30/15
Heren bedankt voor jullie top interviews!! Ga please zo door!
Dre1908 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/20/15
Boeiend en motiverend #keepupthegoodwork !!!
Roelinda ten Pas via Apple Podcasts · Netherlands · 03/05/15
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »