Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Fiasko
Tommy Ahlers har i nogen tid forsøgt at gøre op med “perfekthedskulturen” - Det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er den historie vi dykker ned i i podcastserien Fiasko, hvor Tommy får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet, også har oplevet fiaskoer på egen krop.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 117 ratings
En virkelig god podcast!! 🥰
Jeg er helt vild med den her podcast. Den er lærerig og interessant. Den giver en tanker om at reflektere over læringen af ens fiaskoer og får en til at tænke over hvordan man kan rykke på ens comfortzone!
lyt lyt lyt lyt! via Apple Podcasts · Denmark · 01/11/22
Bülow, Ingels, fiasko? Hardly!
Savner interviews med dem der gled HELT ud i mørket efter deres fiaskoer, men de er tilsyneladende "for meget" fiasko for podcasten.Read full review »
Angrydad_ via Apple Podcasts · Denmark · 01/02/22
Får stress
Ideen er virkelig god, men for pokker, en dårlig vært. Han taler hurtigt og hektisk og virker uforberedt. Han kunne med fordel arbejde med sit taletempo og sin artikulering.
JegErKvinde via Apple Podcasts · Denmark · 12/21/21
Recent Episodes
Connie Hedegaard er gæst hos Tommy Ahlers i denne episode af Fiasko. De taler om COP15, og hvordan det var at tiltræde som EU's første klimakommissær lige efter den store skuffelse fra klimatopmødet i København. Vært: Tommy Ahlers. Producer: Emilie Westh Wold. Musik: Leo Peter Larsen. Redaktør:...
Published 01/24/22
Published 01/24/22
I denne episode af Fiasko præsenterer Mads Brügger en buffet af fiaskoer for Tommy Ahlers. I podcasten fortæller han også om at være dårlig til at holde fri, og hvordan det føltes, da Radio24syv lukkede. Vært: Tommy Ahlers. Producer: Emilie Westh Wold. Musik: Leo Peter Larsen. Redaktør: Emil...
Published 01/10/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »