Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NPO Radio 1 / NTR
Atlas
In Atlas hoor je de meest fascinerende wetenschappelijke inzichten, en kijken we naar de mens áchter de wetenschapper.  Hoe komen ze tot hun experimenten, waar bouwen ze op voort en wat zijn hun fuck ups? Verhalen over nieuwsgierige mensen die streven, worstelen, falen en slagen. Petra Grijzen spreekt ze en ontvangt verslaggevers die zelf op onderzoek gaan in de kleurrijke wereld van de wetenschap.
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 148 ratings
👍🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
303Daphne303Acid via Apple Podcasts · Netherlands · 11/04/22
Mijn favoriete podcast
Luister al een tijd met veel plezier naar Atlas (voorheen Focus Wetenschap?). De verandering was even wennen maar het is zeker nog steeds mijn favoriete Nederlandse podcast! Erg divers, leuke interviewers/hosts en experts. Bedankt!
Lauraiseenbijnaam via Apple Podcasts · Netherlands · 10/27/22
Irritante interviewster
Luisterde net voor het eerst naar deze podcast, #8, interessante gast maar wat jammer dat die interviewster er steeds doorheen zit te tetteren!
LalalaPoepoepiedoe via Apple Podcasts · Netherlands · 08/20/22
Recent Episodes
Hoe ver staan de sterren van ons vandaan? En hoe klein is de aarde in de duizelingwekkende grootte van de Melkweg? In deze aflevering praat Mirthe van der Drift met emeritus hoogleraar sterrenkunde Ed van den Heuvel over ons planetenstelsel en de sterren hier ver vandaan. Ook hoor je Hens...
Published 11/25/22
Published 11/17/22
Geloof jij in je horoscoop? Al zolang er mensen zijn, kijken we naar de sterren. Sommigen halen betekenis uit hun standen, en weer anderen dromen ervan zich tussen het sterrenstof te begeven. In de nieuwe serie van Atlas kijken we omhoog en nemen we een duik in ons grote universum. Wat weten we...
Published 11/17/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »