Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Aftenposten
Forklart
Hver ukedag gir Forklart deg en grundig forklaring av én nyhet på bare 15 minutter. Aftenpostens journalister gir deg en rask oppdatering og hjelper deg med å forstå hvordan ting henger sammen. Forklart er gratis, finnes overalt og er én av landets største podkaster. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt på [email protected]
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 2,447 ratings
Støre
Han er en superpersjon som utenriksminister , men ingen. Norge vil ha han som statsminister , for han har ikke egenskapene som skal til å bli elsket av folket , han har ikke venn til å forstå vanlig folk
tantemor via Apple Podcasts · Norway · 02/15/24
😎😎😎😎😎😎😎😎
Bare hør på denne podkasten😋🤘🏼😎
Lottis🤘🏼 via Apple Podcasts · Norway · 11/18/23
Unyansert !
Episoden om Gaza/Israel var dårlig. Får ikke med seg alle nyansene i en konflikt. Redd og for politisk korrekt! Skjerpings!
Hyffjioteejknn via Apple Podcasts · Norway · 10/23/23
Recent Episodes
Det ble mye bråk da FpU-leder Simen Velle lagde en TikTok-video om menn som ikke får seg noe. Så beklaget han. Men da var allerede en litt forvirrende debatt om likestilling, sex og utenforskap i gang. Aftenposten-kommentator Therese Sollien hjelper oss med å nøste opp i den.
Published 03/01/24
Published 03/01/24
Wikileaks-grunnleggeren Julian Assange er siktet for spionasje og datainnbrudd, men blant sine følgere er han et fyrtårn for ytringsfriheten. Hva skjer nå? Med kommentator Harald Stanghelle.
Published 02/29/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »