Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Dorthe Lundvig Callesen
Fortællinger i mørket
I denne podcast, fortæller jeg spøgelses historier fra mit eget liv, min families, mine venners liv, historier jeg finder på nettet og alle jeres historier, hvis i har lyst til at dele dem. Jeg vil til tider have gæster i podcasten, som kommer og fortæller deres egne historier, som de selv har oplevet det. Så kan du lide uhygge, det overnaturlige og spændende historier, så er dette bestemt podcasten for dig. Du kan finde podcastens side på facebook, her kan i komme i kontakt med andre, der elsker en god spøgelses historie. Hvis du vil have din egen oplevelse med, så send den på
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 47 ratings
Dejlig podcast
Super spændende podcast, du har en dejlig stemme og du er god til at fortælle. Der er bare 1 ting der er lidt træls, for kan desværre ikke holde til at høre alle afsnit, er sprunget over nogle fordi dit baggrund musik er der sådan en hyletone der går i mit tinitus. Øv øv oplevede det først i...Read full review »
Katjakkk via Apple Podcasts · Denmark · 06/11/22
(U)hyggeligt
Super spændene, og god podcast. Elsker Dortes stemme og væremåde. Føler at jeg keder hende.
bjørkquist via Apple Podcasts · Denmark · 03/14/22
Lyden er ALT for lav
Rigtig fin podcast og gode historier - man skal bare opholde sig et meget stille sted da lyden er alt for lav - troede det ville blive bedre med tiden, men nej.
Amy Illum via Apple Podcasts · Denmark · 09/06/21
Recent Episodes
Jeg vil i dette afsnit, fortælle lidt om hvordan dufte kan hjælpe dig i hverdagen. Afhjælpe stress, træthed, modløshed og forbedre din søvn. Lyt med og få et par gode råd med på vejen. Du kan søge flere informationer om aromaterapi og æteriske olier på nettet.
Published 09/02/22
Published 09/02/22
Så er der et nyt episode 35, der er ingen glitch in the matrix, det andet blev bare taget ned. Dette er et lytter fortællinger afsnit....hvilket er mine yndlings afsnit! Jeg elsker at læse jeres fortællinger op, og jeg ved at i elsker at høre det. Så læn jer godt tilbage, hiv tæppet godt omkring...
Published 09/01/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »