Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
FOX Sports NL
Voetbalpraat
In de leukste podcast over het Nederlandse voetbal bespreken de presentatoren, analisten en vaste gasten van ESPN meerdere keren per week het laatste nieuws en meest actuele ontwikkelen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 112 ratings
Uitstekende update van het Nederlandse clubvoetbal en Oranje. Met de scherpe Kenneth Perez en al even inzicht-rijke Kees Kwakman als mijn grote favorieten, waarmee ik de andere deelnemers aan deze Podcast niet te kort wil doen. Allemaal ook alleszins het luisteren waard, maar verbaal sterke...Read full review »
Dreh&Angel via Apple Podcasts · Netherlands · 10/30/20
Leuke app
Leuke app die over voetbal gaat. Gelukkig geen muziek er tussendoor. Verder vind ik Leo Driessen top. Vincent schildkamp moet even op spraakles om de hete aardappel in zijn keel te laten verwijderen.
handenwasser via Apple Podcasts · Netherlands · 01/28/20
Vaak goede wisselende gasten aan tafel, alleen Leo Driessen is tenenkrommend...
Ruttanovic via Apple Podcasts · Netherlands · 11/22/19
Recent Episodes
Voetbalpraat van maandag 11 januari met Vincent Schildkamp, Maarten Wijffels, Valentijn Driessen en Kenneth Perez. De mannen aan tafel beschouwen uitgebreid na op de topper tussen Ajax en PSV en blikken vooruit op de rest van de topwedstrijden in januari. Daarnaast worden ook de prestaties van...
Published 01/11/21
Voetbalpraat van donderdag 7 januari met Leo Driessen, Mario Been, Vincent Schildkamp en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/07/21
Voetbalpraat van woensdag 6 januari 2021 met Vincent Schildkamp, Leonne Stentler, Yordi Yamali en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/06/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »