Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Framgångspodden
Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 7,361 ratings
Sååå bra !
Läser andra recensioner och de negativa måste vara riktigt trötta människor. Detta är Absolut en av de bästa poddarna ! Sjukt bra ämnen, bra gäster, grymt jobbat Alexander !
M.Leszc via Apple Podcasts · Sweden · 02/18/24
Bra!
Lyssnat i flera år på denna podd, min favorit!
Hallojojij via Apple Podcasts · Sweden · 02/13/24
Osmakligt intervjuande
Asså… Alex är inte bra på att ställa frågor, blandar in för mycket erfarenhet som blir dåligt dragna paralleller och reagerar ofta okänsligt eller oempatiskt vid svåra samtalsämnen som tex. Maskros barn.. Ger podden en chans gång på gång och stänger av lika snabbt för att det är så fruktansvärt...Read full review »
Therese 12345 via Apple Podcasts · Sweden · 02/08/24
Recent Episodes
I det här All Time Best Of-avsnittet gör vi återbesök i ett av Framgångspoddens mest lyssnade avsnitt, nämligen det med uppfinnaren Håkan Lans - vars öde inte alls blev som han hade tänkt sig. Redan i lågstadiet byggde han lyftkranar och en motordriven lådbil, i tonåren byggde han en ubåt som...
Published 02/25/24
Författaren, kulturskribenten och konstnären Linda Skugge har länge varit en frispråkig röst. Med över 30 skrivna böcker är kanske ”Fittstim” och ”Ångestboken” de som fått mest uppmärksamhet, och ett feministiskt perspektiv har tydligt präglat hennes verk. Förra året blev det en stor snackis och...
Published 02/21/24
Published 02/21/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »