Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Radio4
FRONTLINJEN
Hver dag deltager danske mænd og kvinder aktivt i missioner i uroprægede områder udenfor landets grænser, og samtidig løser Forsvaret samfundskritiske opgaver til lands, til vands og i luften herhjemme. Bag enhver operation ligger både taktik, politik og masser af isenkram. Journalist og tidligere reserveofficer Peter Ernstved Rasmusen tager dig med hele vejen fra den yderste militærpost og ind i de politiske baglokaler.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 46 ratings
Udmærket podcast
Hvis man primært er interesseret i danske forhold (eller foretrækker dansk sproget podcast) og gerne vil have komprimeret viden :-) ( Den er ikke på højde med f.eks. The Red Line/ Irregular Warfare/ Modern Warfare Institue mv. Men de er måske også lidt nørdede og derfor jeg elsker dem ;0) )...Read full review »
Frk.papaya via Apple Podcasts · Denmark · 07/04/22
Stærkt anbefalelsesværdigt
En virkelig god vært, helt uden skabagtig stemmeføring og stemme-tics som studieværterne i fx Morgen P1 er befængt med. Dejligt at der er begrænset antal deltagere, der bliver interviewet ad gangen - modsætningen er fx “Verden ifølge Gram”, hvor der kan være 4-5 deltagere og rundforvirringen...Read full review »
Ulrik Jeppesen via Apple Podcasts · Denmark · 06/08/22
Kan anbefale at følge denne podcast. Det er altid værd at få andre perspektiver på forsvaret og de udfordringer som der er.
MBJ450 via Apple Podcasts · Denmark · 03/24/22
Recent Episodes
Zilmer-rapporten er udkommet og særligt et ord går igen om det verdensbillede for Danmark, som rapporten tegner: Dystert. Manden bag rapporten kommer i studiet og fortæller, hvorfor danskerne skal vænne sig til at vi står i en ny og alvorlig tid. Med i studiet i denne uges ”Frontlinjen” er også...
Published 10/06/22
Den formodede sabotage af Nord Stream 1- og 2-gasledningerne i Østersøen får spekulationerne og analyserne til at flyve rundt i luften. Hvordan kan det være gået til,  hvem kan have gjort det og hvad med motiverne? I Frontlinjen kan du blive klogere på, hvordan det kan være gået til under vandets...
Published 09/29/22
Published 09/29/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »