Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Isak Rautio & William von der Pahlen
Futucast
Futucast on keskusteluohjelma, jossa Isak ja William keskustelevat jännistä ideoista ja ilmiöistä kahdestaan tai eri mielenkiintoisten vieraiden kanssa, joista olet joko kuullut, tai haluaisit kuulla. Jos haluat oppia uutta, kasvattaa omaa maailmankuvaasi tai kuulla mielenkiintoisia keskusteluja, Futucast saattaa olla sun juttu. Taloudesta ja tekoälystä aina tieteeseen ja taiteeseen, Futucast on avoin ja utelias. Julkaisemme uusia jaksoja joka viikko.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 322 ratings
Rennolla tavalla todella asiapitoista, monenlaisista aiheista. Kovia vieraita, juontajan nopea äly ja perehtyneisyys asioihin näkyy, ja parasta on keskustelua ruokkiva intellektuaalinen nöyryys, joka poistaa vaikeista keskustelunaiheista potentiaalisen elitismin riskin. Vahva suositus!
terohat via Apple Podcasts · Finland · 04/24/23
Juontaja vaihtoon
Änkyttää ja jankkaa eikä ole perehtynyt tarpeeksi
Fyyubnljrrjjjj via Apple Podcasts · Finland · 04/17/23
Hieno podi joka koki inflaation
Futucast on näemmä siirtynyt keskittymään tuotesijoitteluun ja kaupalliseen yhteistyöhön, käytännössä tuotetaan tunnin pituisia lässytyksiä. Sääli.
titrijfjskjfbejjdjfjdjsjfjek via Apple Podcasts · Finland · 03/28/23
Recent Episodes
René Nyberg hehkuu aivan poikkeuksellista läsnäoloa, joka vain vahvistuu kun hän avaa suunsa. Entisenä Suomen diplomaattina, René on nähnyt läheltä lähihistorian maailmanpoliittisten mannerlaattojen liikkeitä. Hän istui Carl Bildtin vieressä Münchenissa vuonna 2007, kun Putin antoi nyt...
Published 05/29/23
Tämä jakso on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Telian kanssa. Kaikki, joka tätä tekstiä lukevat, ovat jotenkin tietoisia käynnissä olevasta tekoäly-murroksesta. Suurten tieto- ja datamassojen hyödyntämisestä on tulossa helpompaa ja vapaampaa suuremmalle osalle ihmisiä ja yrityksiä, ja sillä...
Published 05/25/23
Published 05/25/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »