Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Genstart - DR's nyhedspodcast
Tidens største og vigtigste nyhedshistorier. Vært: Knud Brix. Få et unikt indblik i én aktuel historie, få den fortalt fra starten og få besvaret de spørgsmål, du ikke anede, du ønskede svar på. Alle hverdage - mandag til fredag - fra klokken 06:00.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 1,073 ratings
Ikke objektivt
Knud Brix smaaaager på sig selv og sin egen stemme, det er ulideligt at høre på. Følelser skal fremgå, vi skal mærke noget. Det bliver bare kunstigt.
JegErKvinde via Apple Podcasts · Denmark · 07/09/20
Det bedste P1-program lige nu
Super format, altid enormt relevant.
Sir Finnby via Apple Podcasts · Denmark · 07/04/20
Superjournalistik
Sagligt, velfunderet og relevant. Ser frem til den lille halve time dagligt
Mikgrey96 via Apple Podcasts · Denmark · 06/30/20
Recent Episodes
Thi kendes for ret: Brittas tre børn blev alle dømt fængselsstraffe i hælerisagen. De havde alle modtaget dyre gaver som varmblodsheste, store biler og en villa i Sydafrika fra deres mor, Britta Nielsen. Men hvad sagde børnene selv til dommen? Hvad lå til grund for fængselsstraffene? I denne...
Published 07/13/20
Barnebrude eller lovbrud? Inger Støjberg trak en kanin op af hatten, da hun sad på anklagebænken i Instrukskommissionen. Men hvad skete der bagefter? I denne anden Genstart sommerudsendelse følger vi op på historien om Inger Støjberg - som sidenhen blev undsagt af sin partifælle Søren Pind. Det...
Published 07/06/20
Alternativet havde næppe valgt en ny leder i februar før hele partiet begyndte at vakle. I denne første Genstart sommerudsendelse genlytter vi vores allerførste episode sammen med DRs politiske analytiker Jens Ringberg - og så følger vi op på, hvad der er sket i mellemtiden.
Published 06/29/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »