Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Giel Beelen
KUKURU
In KUKURU gaat Giel iedere week in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. KUKURU staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). De gesprekken zijn dan ook gebaseerd op de thema’s slaap, voeding, beweging, ademhaling, inspiratie, muziek en andere lifestyle. Giel is bezig met zijn persoonlijke ontdekkingstocht om het optimale uit het leven te halen. KUKURU gaat je helpen met doelen stellen, je mindset en handige tools voor een gezonde optimale levensstijl. De belangrijkste vraag die je jezelf kan stellen: ‘Wie ben je en wat wil je...
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 666 ratings
Hele mooie ontdekkingstocht
Kwam deze podcast toevallig vorig jaar tegen en inmiddels meer dan 100 afleveringen geluisterd. Hele fijne introductie in een wereld die compleet onbekend was voor mij en die steeds meer positieve invloed op mij heeft. Een echte aanrader
Lennart Rietveld via Apple Podcasts · Mexico · 09/15/22
Gemengde gevoelens
Zou toch wel fijn zijn als ‘tao’ correct uitgesproken werd. 😀 Verder interessante onderwerpen. Zou het alleen fijn vinden als de gasten soms iets meer ruimte kregen voor hun verhaal, ipv dat de presentator centraal staat.
Nina1975x via Apple Podcasts · Belgium · 12/13/21
Was heel goed
Nu wat te commercieel aan t worden. Al die reclame bah.
Ilse vdven via Apple Podcasts · Belgium · 05/06/21
Recent Episodes
Published 11/26/23
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/26/23
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/05/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »