Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Mikkel Palm Salmonsen
Godnathistorier For Børn
Lad dit barn finde ro med historierne om Bamsen Geo. Med en rolig stemme, søvndyssende lyde og historier der både er spændende og trættende, hjælper Bamsen Geo dit barn med at finde ro.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 78 ratings
I
Ufo
rinfinbi via Apple Podcasts · Denmark · 06/14/21
Super god
Det er en virkelig god podcast, vi kunne dog rigtig godt tænke os at de brugte melodier blev oplyst, så man kan lytte videre til dem ☺️
Comajays via Apple Podcasts · Denmark · 04/23/21
Den bedste af alle
Hver gang det kommer et nyt afsnit, så samles vi alle i én seng, og hører historien om søde Geo. Dejlig rolig stemme. Tilpas tempo og dejlige lyde. Tydeligt at høre, at der er tænkt over historierne, lydene osv. sangen til sidst får både store og små til at sove. Eneste minus er, at afsnittene...Read full review »
DanielJillSorensen via Apple Podcasts · Denmark · 02/27/21
Recent Episodes
I denne historie pakker Geo sin rygsæk. Skal han nemlig til Spanien. Der er bare lige ét problem. Hans rygsæk er ikke stor nok.
Published 06/14/21
I denne historie finder Geo en krystalkugle, men han ved ikke hvordan man bruger den. Han finder en spåkone, som ved hvordan man bruger krystalkuglen og sammen kigger de ind i Geos fremtid.
Published 05/31/21
I denne historie tager Geo i Zoologisk Have. Han glæder sig til at se alle de spændende dyr. Specielt aberne og flodhestene. En dyrepasser spørger om Geo vil hjælpe med, at give aberne mad og dét vil Geo gerne.
Published 05/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »