Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Eccentric People
G-Punktet
Podcast om sex og samliv
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 2,319 ratings
I really appreciate everything that you do.
tkgmfmcnvmmg via Apple Podcasts · Norway · 06/09/21
Hyggelig og intimt
Iselin er en varm og god lytter. Jeg syns hun skaper mange fine samtaler som er veldig behagelig å høre på. Hun er morsom og rå, og man føler seg overstatlig. Jeg får faktisk lyst til å snakke med henne selv, om mitt eget sexliv. Takk for fin pod!
Amluclu via Apple Podcasts · Norway · 06/08/21
Mest opptatt av seg selv???
Helt utrolig hvor mye programleder avbryter gjestene sine? Herregud, la folk snakke ferdig. Er det ikke gjesten som burde være i fokus? Ser det går igjen her, hva med at noen innholdsprodusenter tar tak i det? Orket ikke høre mer enn 10 min av episoden med Tinashe. Synd, hadde gledet meg til den.
Rose og sol via Apple Podcasts · Norway · 06/04/21
Recent Episodes
I dagens episode har Iselin besøk av tidligere NM mester i boksing Nils Arne Morka. Hvordan er det å få beskjeden om at du har en dødelig sykdom. Når du får en levetid på 3 år, samtidig som du blir levende begravd i egen kropp. Hva gjør det med deg, menneskene rundt deg og ikke minst...
Published 06/19/21
I dagens episode har Iselin besøk av fargeklatten Malin Nesvoll! Med sitt gode humør og åpne vesen byr hun på alt fra brudd til dating, latter, sexflauser, hyllest til buttplugen og et erotisk rollespill uten sidestykke.    See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/12/21
I dag har Iselin besøk av Pernille Juvodden som sammen med kjæresten og tidligere utenlandsproff John Carew har fått sitt første barn sammen. Hvordan er det å leve med sykdommen endometriose? Hva er behandlingen og hvorfor skinnet hun alt håret på hodet?    See acast.com/privacy for privacy and...
Published 06/05/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »