Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Grand Prix Radio
F1 Aan Tafel
Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay's praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via [email protected] Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming terzake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke deugdelijke bronvermelding met link.
Listen now
Ratings & Reviews
3.5 stars from 693 ratings
Irritant
Teveel spelletjes en quizjes. Bleekemolen interssant maar nauwelijks aan het woord. Geen verdieping
snorrie666 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/16/23
Beetje popiejopie
In den beginne van deze podcast was het een goede informatiebron. Helaas is het niveau van in deze podcast geworden tot one-liners. Mattie Valk snapt het niet helemaal zo te horen.
D&= NL via Apple Podcasts · Netherlands · 05/10/23
Niveau daalt af.
Ik haak af. Ik luister de laatste tijd naar een sportwielrenner, een voormalige platenmuzikant, een autoverkoper én als ik geluk heb naar deskundige mensen als Gijs van Lennep en Olav Mol. Deze laatste twee komen nauwelijks aan bod, helaas Dit moet én kan beter. Zet ‘m op Grand Prix Radio want...Read full review »
Ijzersterk via Apple Podcasts · Netherlands · 04/19/23
Recent Episodes
Max Verstappen won de Grand Prix van Monaco. Sergio Pérez crashte in de kwalificatie en wist geen punten te pakken. Aankomend weekend staat de Grand Prix van Spanje op het programma. Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour...
Published 05/29/23
Welke circuits moeten er op de Formule 1-kalender komen? Is het slim om updates mee te nemen naar Monaco? Wat kunnen we verwachten van de Grand Prix van Monaco? Kortom, genoeg om over te praten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.  Vanuit The Harbour Club in...
Published 05/22/23
Published 05/22/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »