Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NU.nl
Het geheim van Mallorca
Het geheim van Mallorca is de eerste true crime podcast van NU.nl. Daarin vertelt misdaadverslaggever Joris Peters het verhaal rond de dood van Carlo Heuvelman op Mallorca. Hij reist af naar Mallorca en zoekt uit waarom er na een jaar nog steeds zo veel onduidelijk is over wat er op het Spaanse eiland gebeurde. Wat klopt er van de geruchten rond de "jongens uit Het Gooi"? En waarom lijkt niemand iets te weten over wat er met Carlo is gebeurd of houden ze elkaar de hand boven het hoofd?
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 465 ratings
Juiste hoeveelheid afleveringen met ieder onderdeel zijn eigen aflevering om zo de juiste aandacht te geven aan dat betreffende onderdeel. Ik zie dat mensen recensies geven dat het korter en bondiger moet zijn. Hier ben ik het mee oneens. Juist door ieder deel zijn eigen aflevering te geven geef...Read full review »
Blazez via Apple Podcasts · Netherlands · 11/13/23
Heldere en ingrijpende podcast
Heldere en ingrijpende podcast over verschrikkelijke gebeurtenissen op wat voor alle betrokkenen een geweldige vakantie had moeten zijn. Verhaal wordt vanuit verschillende hoeken nader belicht en als luisteraar word je - mede door de verhalen van de slachtoffers en nabestaanden én de muziek - er...Read full review »
Miss_V81 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/24/23
Wat een drama speelde zich daar af, in deze podcast is een haarscherpe analyse in de tijdlijn gereconstrueerd. Ik zou zeggen verplichte kost op het voortgezet onderwijs om de discussie aan te gaan over drugs, drank, geweld en verantwoordelijkheid. Ik heb m gedeeld met mijn kinderen in elk geval....Read full review »
MaartenDJ2 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/23/23
Recent Episodes
Al meer dan honderd jaar lang strekt de staalfabriek van Tata Steel haar armen uit over de IJmond. Als Hoogovens was het de trots van tienduizenden medewerkers én omwonenden. Maar de afgelopen jaren horen we vooral over de uitstoot van de fabriek, en de effecten daarvan op de gezondheid van...
Published 11/01/23
Published 11/01/23
De terugkeer van de wolf zorgt voor verdeeldheid in Nederland. In deze nieuwe NU.nl-podcast zoekt verslaggever Job van der Plicht uit wat de wolf doet met de mensen die er dagelijks mee te maken hebben. Waarom lukt het ons niet om voor het eerst in 150 jaar ons land weer te delen met de wolf.
Published 09/24/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »