Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Historiepodden
Verdenshistorien har utrolig mye fascinerende å by på. Her serveres du heftige begivenheter, og møter noen av tidenes mest fengslende helter og skurker, svindlere og bedragere. Med Morten Galåsen og Jim Fossheim. Sjekk ut Instagram for bilder relatert til episodene på @historiepoddennorge For annonsering: [email protected]
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 2,201 ratings
Supert innhold
Litt flåsete programledere, som elsker å gjenta hverandres setninger 😅de blir overraska over allmenkunnskap. Hopp over de første 5 minuttene av episoden, da det bare er noen betrktinger om livet generelt.
Doffermann1231211 via Apple Podcasts · Norway · 12/06/21
kommer aldri til poenget
jeg bryr meg ikke veldig mye om at temaene ikke er faktasjekket 100%, men jeg klarer ikke lengre å høre på podcasten pga. tomsnakk, irrelevante avsporinger, forklaringer av åpenbare ting, tulling og fnising på upassende steder. I løpet av en podcast må man hele tiden skippe frem til poenget.
Øyvind Nilsen via Apple Podcasts · Norway · 11/01/21
Skoleprosjekt
To karer som bytter på å lese opp en artikkel de fant på nettet. I tillegg er det for mye umorsom jazzing rundt helt irrelevante greier. Les heller om temaene på egen hånd, det er mye gledeligere og også som regel helt gratis.
Lasse Marimba via Apple Podcasts · Norway · 09/12/21
Recent Episodes
VANLIG EPISODE - The Shankill Butchers var en voldelig gjeng som skapte frykt blant katolikker i Nord-Irland på slutten av 1970-tallet. Gjengen sto bak en lang rekke bestialske kjøttkniv-drap på tilfeldige ofre. Forbrytelsene var del av The Troubles, den langvarige konflikten mellom protestanter...
Published 01/25/22
Published 12/28/21
KURIOSITET - Første verdenskrig var en av verdenshistorien blodigste kriger, og livet i skyttergravene ble beskrevet som helvette på jord. I julen 1914 skjedde det likevel et julemirakel, som ga soldatene noen dager med julefred. Dette er kuriositeten om Julevåpenhvilen.
Published 12/28/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »