Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Izzy van der Horst
Erotische verhalen om je vingers bij af te likken!
Izzy van der Horst gelooft niet in monogamie. Wel in respect, vertrouwen en goede communicatie. Sinds 2007 heeft ze een hele gelukkige open relatie met haar man. Alles wat Izzy hierin beleeft, verwerkt ze discreet in haar erotische schrijfsels. Lekker om te lezen, maar ook heerlijk om naar te luisteren. In deze podcast leest Izzy haar werk persoonlijk aan je voor. Laat je meevoeren door haar stem en beleef de spannende avonturen alsof je er zelf bij bent! Luister je graag naar Izzy en wil je haar ondersteunen? Je kunt anoniem een digitale fooi achterlaten: https://bit.ly/3L4g9AE Thnx!
Listen now
Ratings & Reviews
3.6 stars from 82 ratings
erg lekker 🤤
.jum
notThatguy1744 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/15/23
WOW
Hoi Izzy van der Horst, Met Peter J de Vries ik vind jou podcast verhaal heel erg mooi WOW geweldig en Sensueel. Ik genoot er ook van om eerlijk te zijn. Echt ik ga zeker weten nog meer van jou verhalen horen, en ik wil je bedanken voor deze mooie podcast. Fijne avond verder en ga zo door met...Read full review »
Boy 1245 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/13/22
Dhhshsjs
Hahaha
Ottolalala via Apple Podcasts · Netherlands · 09/20/21
Recent Episodes
Kleuterjuf Lisette gaat op haar vrije zaterdag aan het werk om de kersttafel klaar te maken. De vader van één van haar leerlingen biedt hulp aan. Bedoelt hij hier meer mee, of is het slechts haar fantasie die op hol slaat?
Published 03/01/23
In de afgelopen periode heeft Madelon alles van haar spannende bucketlist kunnen afvinken. Een onenightstand bij haar thuis, experimenteren met seksspeeltjes en vrouwen, een enorm geil trio met twee mannen... ja, ze heeft veel nieuwe ervaringen opgedaan.  Wat Madelon echter niet voorzien heeft,...
Published 12/11/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »