Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Julie R. Ølgaard & Neel Rønholt
Jagten på en ven
En slags Tinder for venner...de to skuespillere Neel Rønholt og Julie R. Ølgaard er på jagt efter en ny ven! Men hvordan gør man lige det? For der er jo meget der skal passe sammen; kemi, humor, moral, værdier og meget andet. Eller skal alt det overhoved passe sammen, for at man kan være venner?  Hver uge snakker pigerne med en ny spændende person og undersøger om de kunne blive venner. Hvad er en ven egentlig, og hvorfor er venskaber så vigtige? Skal dit brand annoncere i Jagten på en ven? Så skal du skrive til [email protected] om samarbejde. Produceret af Podads.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 121 ratings
Pas på ikke at glemme👂🏼
Det lyder ad helvedes til med niveauerne - Nikolaj Stokholm-afsnittet var så grelt, at jeg skyndte mig videre med det samme 😖 Podads MÅ sguda kunne hjælpe dem med at sætte lyden op, så man ikke får et CHOK det øjeblik de begynder at tale 😳 Julie og Neel (især sammen) har det i forvejen med at...Read full review »
Jak_LS no. One via Apple Podcasts · Denmark · 02/10/22
Savner samtalen om venskab
Elsker jeres podcast ! Dog syntes jeg at det begynder at handle mere, om en fortælling af de personer i har med. Savner samtalen om venskaber, som i fik meget med i de første afsnit.
psykiatrisk spl via Apple Podcasts · Denmark · 02/01/22
Hyggelig og god underholdning.
Hej Neel og Julie. Tak for hyggelige stunder med jer og gæsterne 😃 Nyder den gode energi I har.
bSr pt via Apple Podcasts · Denmark · 12/16/21
Recent Episodes
Published 09/27/22
Vi har haft besøg af Anna Bjerre, der er psykolog, kvinden bag Girltalk og mor til seks (!) til en snak om relationer, følelser, tilknytning og vigtigheden af venskaber.  Velkommen til et lidt anderledes afsnit af Jagten på en ven!  Læs mere om Girltalk og tilmeld dig som frivillig på Girltalks...
Published 09/27/22
Ugens gæst er tidligere professionel badmintonspiller og Danmarks darling, Camilla Martin. Camilla er skøn, og helt sin egen. Ligesom at sporten altid har været en vigtig del af hendes liv, har venskaber det også - især udenfor badmintonbanen. Men hvordan jonglerer man mellem at være...
Published 09/20/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »