Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Jagtradio
Jagtradio
Jagtradio er en dansk podcast med jagtglæden sprøjtende ind i ørerne. De jagttossede værter Henrik Povlsen (DR P3 & P4) og David Carsten Pedersen (Radio24syv) tager dig med ud i jagtens fascinerende univers med højt humør, videbegærlighed, grej og grønt tøj. Sammen udforsker de jagtens mange facetter og udsætter hinanden og deres gæster for mere eller mindre skøre ideer og udfordringer.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 45 ratings
Underholdende og lærerigt
Jeg føler mig godt underholdt og det er lærerigt. Så kan man jo ikke forlange meget mere. Jeg er en erfaren og flittig jæger og instruktør.
Hgp567 via Apple Podcasts · Denmark · 01/18/22
Autentisk og upoleret
Jeg er særligt vild med HP. Men overordnet synes jeg de komplementere hinanden godt og afspejler på den måde flere elementer i jagten.
kristhrivire via Apple Podcasts · Denmark · 08/01/21
Jagtradio
Helt fantastisk igen at høre historier fra jagtens verden. Dejlig ukomplicerede historier og godt fortalt af Henrik og David. Især er det interessant at høre samtalen mellem Henrik og hans 10 årige datter. Det viser at det ikke behøver at være så kompliceret. Bliv ved! Jeg glæder mig til meget...Read full review »
Camma1230 via Apple Podcasts · Denmark · 05/25/20
Recent Episodes
Denne gang lykkes det Henrik at ramme bukkenes tidlige brunst i Tyskland. Pürsch med bukkekald er helt forrygende jagt når det lykkes, men heller ikke let da bukkene er noget hurtige i deres bevægelser og de står ikke stille særlig længe ad gangen.
Published 08/02/22
Henrik og hans ven Stefan er taget på årets første bukkejagt midt i en travl tid - men der skal altid være tid til at gå på jagt. Bukkejagten starter allerede 1. april i Tyskland (Hessen) så turen er gået dertil. I denne episode får du rigtig gode råd som du ikke ville have været foruden, blandt...
Published 04/14/22
Published 04/14/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »