Reviews
Het verheerlijken van winkeldiefstal door Martijn was walgelijk. Ik kan dit niet meer aanhoren.
jep lego via Apple Podcasts · Netherlands · 05/11/21
Wat een fantastische aflevering! Daniël die de resetbutton van Martijn weet te vinden, in z’n reet welteverstaan, maar ik wou dat ik zulke vrienden had.
Terhoeven via Apple Podcasts · Netherlands · 05/06/21
Eerste keer dat je hier naar luistert, zit er iemand kauwgumkauw geluiden te maken, gelijk geunsubscribed, terroristen.
frankdegraaf via Apple Podcasts · Netherlands · 05/05/21
Leuk jullie met zijn drieën. Hou van de humor in de gesprekken 👍
Dierenpret via Apple Podcasts · Netherlands · 05/04/21
Geweldig.
Mr Huffel via Apple Podcasts · Netherlands · 03/31/21
Martijn denkt dat hij grappig is maar verward humor met haat. Soms is het ook grappig maar toch blijft het altijd haat. Jammer dat in zijn jeugd niemand van hem heeft gehouden. Inmiddels heeft hij liefde gevonden in overmatig eten, dus dat varkentjes logo is wel gepast
Ruben van Gelder via Apple Podcasts · Netherlands · 03/26/21
Jullie zijn top!
AjaxAlkmaar via Apple Podcasts · Netherlands · 03/24/21
;-) Joehoe! Waarom duurt het zo lang? Jullie Fans wachten!! Like the Podcast very much! Doei!
XWMJJ via Apple Podcasts · Netherlands · 03/19/21
Ik kan niet stoppen met luisteren naar deze heren. Dit is het geluid wat ik lang heb gemist. Ik voel me, met mijn kleurtje, weer een beetje thuis in dit mooie land waar ik geboren en getogen ben. Heel veel dank!
Greensterdam via Apple Podcasts · Netherlands · 03/17/21
Ik heb altijd met veel plezier geluisterd, maar na het op treden bij Jinek 11 maart niet meer. Het was onder de gordel, een roost doe je bij iemand die er mee instemt. Het laat mij zien dat Martijn niet een grappig persoonlijkheid is maar een slecht mens is. Dit gedrag hoort niet in de...Read full review »
G/O1984 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/12/21
Die oude drugsgebruiker mag wel weg. Ik kwam hier voor Raoul en Daniel, maar die stoere Martijn zit er steeds doorheen te praten, jammer.
Pimernetupas via Apple Podcasts · Netherlands · 03/12/21
Alsof Sander en ik onder dezelfde steen liggen wat betreft social media gerelateerde onderwerpen “#” geweldig. Ik hou van de onbezonnen kinderlijke naïviteit zoals Martijn nog door de wereld kan zwieren “#”jaloers. (Gast) Daniël Arends 👌🏼🔝😘
303Daphne303Acid via Apple Podcasts · Netherlands · 03/09/21
Superleuk en lekker makkelijk. Leuk om Raoul vaker te horen en fijn dat de podcast meerdere keren per week uitkomt! Wel iets wat me opvalt: het geluid lijkt een stuk zachter te staan dan andere podcasts 🤔
Gebruikster via Apple Podcasts · Netherlands · 03/05/21
Hele leuke podcast. Bedankt! Vaak hardop lachen als ik zit te luisteren. Mijn kinderen kijken me dan raar aan. Ga zo door!!
HendrikieV via Apple Podcasts · Netherlands · 02/27/21
Sambalopaco.com Ik heb geen aandelen ofzo maar dit is gewoon de beste Indonesische sambal. Doei!
kimvrbk via Apple Podcasts · Netherlands · 02/23/21
Als een verhaal van James Bond wordt verfilmd, dan volg je toch in principe het verhaal, niet dan? Dan is ras, afkomst , geslacht etc toch secundair aan het verhaal. M.i. Is de keuze van de personages dan geen discriminatie ( waar overigens seksistisch bedoeld word he )
dezenaamisnietingebruik2235568 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/04/21
Breaking news: Martijn zou voor 10.000 euro zijn ziel aan SBS 6 verkopen en noemt Jack v Gelder een looser ( die naar het schijnt tenminste zijn ziel voor een half miljoen heeft verkocht) 😉
marcelvdh via Apple Podcasts · Netherlands · 01/30/21
Mannen, wat een ontzettend fijne podcast maken jullie. Luchtig, opgeruimd, lachen en toch ook regelmatig een goeie boom opzetten. Ik luister altijd voordat ik in slaap val (of ‘s nachts als ik even wakker ben) en dan word je gewoon vrolijk of moet ik schuddebuiken van het lachen. Keep going!
Allard van Dam via Apple Podcasts · Netherlands · 01/28/21
De podcast met Raoul Heertje is fantastisch om te luisteren drie personen die humor hebben. Brillant!
jonny uit de jordaan via Apple Podcasts · Netherlands · 01/25/21
Gemengd korfbal douchen met kleding. Ik bleef maar lachen.
jymjym via Apple Podcasts · Netherlands · 01/19/21
Dank jullie wel voor drie kwartier korfbalpubliciteit. Helemaal gratis en voor niets. Mijn jaar kan nu al haast niet meer stuk. En uhhh, wij hadden Ricky Wu....... bij Nic.
Goldione1 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/19/21
Ik geniet sinds de eerste aflevering van jullie heerlijke humor, wat een fijne balans tussen vermakelijke verhalen, slimme wendingen en onzinnige meligheid. Ik kijk nú al uit naar de thema uitzending over octopi. Succes met de research, jullie gaan versteld staan!
Flotski via Apple Podcasts · Netherlands · 01/08/21
Waar zijn de varkenfeitjes gebleven?!?!
varkensleifhebber via Apple Podcasts · Netherlands · 12/21/20
Ik vraag me af en toe af waar ik naar zit te luisteren, maar het is wel leuk
Henk1945 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/09/20
Knorrepodcast is de allerleukste en meligste podcast die ik steeds als eerste luister. Ik moet erg om jullie lachen, thnx!
Ninamusic via Apple Podcasts · Netherlands · 12/04/20
Slimme mensen met een domme mening. Genieten zoals het bedoelt is.
Charlataan via Apple Podcasts · Netherlands · 12/04/20
De producten van de Aldi😂
Testerz via Apple Podcasts · Netherlands · 12/02/20
Raoul is de held in dit verhaal. Hij heeft volkomen gelijk wanneer hij zegt dat de vraag niet voor hem moet zijn, maar voor alle anderen die, of hem weg wilden, of niets zeiden/deden om Raoul te verdedigen. Zij hebben voor de breuk gezorgd en daar blijkbaar toen niet genoeg moeite mee hadden of...Read full review »
Pluk67 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/20
Klaar met alle veren in Raoul z’n reet te duwen? En weer doorrrrr
h&urchuc via Apple Podcasts · Netherlands · 11/05/20
Leuke podcast! Ik adviseer de makers wel om goed in de microfoon te praten, ik luister de podcast op de fiets naar het werk en als ik een appje binnenkrijg donder ik bijna de sloot in door het volumeverschil.
N8uil via Apple Podcasts · Netherlands · 11/03/20
Als chauffeur zeer fijn om te luisteren tijdens het werk. Het lijkt of je erbij zit. Net als ik met mijn vrienden praat, ik zou er graag een keer echt bijzitten! Desondanks ben ik ervoor om geen gasten uit te nodigen, want jullie 2 hebben geen aanvulling/afleiding nodig.
Ro H via Apple Podcasts · Netherlands · 10/27/20
Ik wil méér Sjakie Soerjadi! The origin story bijvoorbeeld. Dank! Door jullie geouwehoer vraag ik mij nu dat soort dingen af.
Ray LRZ via Apple Podcasts · Netherlands · 10/22/20
Absoluut fijn om te luisteren. 2 top comedians.
karelscolumn via Apple Podcasts · Netherlands · 10/18/20
Wel leuk
NoxAttenborough via Apple Podcasts · Netherlands · 10/12/20
Liet bijna mijn hond onder de tram lopen, zo gebiologeerd liep ik te luisteren. Liep allemaal goed af. Hond en tram maken het goed. Vroeg me wel af of Martijn en Sander in de badkamer zaten qua galm. Dat wordt vast beter na aflevering 10!
Steven en teckel_Pelle via Apple Podcasts · Netherlands · 10/09/20
Martijn kwam bij Stefan en Ryan heerlijk los, heel hard om gelachen. Maar Sander lijkt wel bewust élke grap van Martijn voortijdig om zeep te helpen. Alsof het niet te leuk mag worden. Jammer!
MaartenvdS via Apple Podcasts · Netherlands · 10/08/20
Super leuke en grappige podcast. Dit miste Nederland nog. De vrijheid van het podcast-concept maakt deze cabaretiers nog beter. Zeker side-kick Martijn.
Katie2900 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/07/20
Ik weet niet of Pipo de clown dit grappig vindt. Maar dit beloofd wat 😁 Ik kijk uit naar de eerste aflevering!
nvr100 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/04/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »