Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
De kamer van Klok
De coronacrisis, een nieuw kabinet, verkiezingen en nu een oorlog in Oekraïne. In Den Haag is het zelden een week stil. Elke vrijdag nemen columnist Sheila Sitalsing, hoofdredacteur Pieter Klok, chef politiek Raoul du Pré en presentator Gijs Groenteman de politieke week met elkaar door. Op de andere dagen, behalve zaterdag, luister je naar speciale, korte afleveringen van De kamer van Klok over de oorlog. Met een bijdragen van correspondenten en analyses van specialisten van de Volkskrant.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 682 ratings
Top! Maar waar zijn jullie?
Hele fijne Podcast!!! Maar al paar dagen niets gehoord. Zieken of vakantie?
hilde vervloet via Apple Podcasts · Netherlands · 07/27/22
Onmisbare podcast
Ik ben erg blij met de dagelijkse podcast en de politieke beschouwingen op vrijdag. De kamer van klok is bijna onmisbaar geworden in mijn dagelijkse routine, daarom vraag ik me heel erg af waarom er de afgelopen twee dagen geen afleveringen online zijn gekomen. Werd er afgelopen zondag niet, tot...Read full review »
Merelma via Apple Podcasts · Netherlands · 07/26/22
Geweldige podcast
Wat een heerlijke podcast. Ik was al fan van de vrijdagpodcast met Gijs Groenteman, maar nu ook van de afleveringen met Pieter Klok. Op een prettige, inhoudelijke manier bijgepraat en geïnformeerd worden over diverse actuele onderwerpen. Top!
Aagje J.S. via Apple Podcasts · Netherlands · 07/14/22
Recent Episodes
China-correspondent Leen Vervaeke vertelt over het ingewikkelde zerocovidbeleid, de oplopende jeugdwerkloosheid en lokale protesten in China. De onvrede in het land groeit en dat heeft ook invloed op de economie. Hoe gaat president Xi Jinping hiermee om?De Kamer van Klok gaat een paar weken met...
Published 07/24/22
Met verslaggevers Tjerk Gualthérie van Weezel en Bard van de Weijer praat Pieter Klok over de bizar hoge gasprijzen. Ook de kwetsbaarheid van Duitsland, het inkoopbeleid van minister Rob Jetten en zijn nationaal afschakelplan komen aan bod. In deze tijd van gasschaarste zal Europa zal ook energie...
Published 07/22/22
Published 07/22/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »