Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
KRANIEBRUD
De to videnskabsnørder Emil Nielsen og Maja Jensen giver os hver dag overraskende og tankevækkende vinkler på dagligdags fænomener, når de besøger forskellige videnskabsgrene for at komme bagom, ind i og rundt om dagens emne.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 42 ratings
Spændende emner
Lav venligst en separat podcast til “Ugens klip”... Det giver ikke mening at lave sammendrag fra ugen. Man jo kan se hvad en episode handler om i app’ens “show notes”... Det var den ugentlige irritation, den gang der var en lignende podcast på P1, kaldet Apropos.. Jeg vil da også hellere høre...Read full review »
Jlkfyi via Apple Podcasts · Denmark · 09/22/21
Dårlig lydkvalitet..,
Det er generelt for udsendelserne at teknikken ikke er indstillet ordentligt, så der er en ordentlig lyd på de interviewede. Det er sjusk og virkelig irriterende og tager fokus væk fra samtalen.
oliblik via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/21
Daglig lytter her👏🏻
Dybdegående nørderi og interessante emner🤓 what’s not to like😄
Kastuz via Apple Podcasts · Denmark · 07/20/20
Recent Episodes
Published 01/20/22
I dag i Kraniebrud bliver vi klogere på børn som sociale væsner og de voksnes rolle i den proces. Vi dykker ned i, hvilken rolle gruppen spiller for det ældre barn, og om vennerne kan komme til at fylde så meget, at der ikke er plads til forældrene – og hvad kan det komme til at betyde, når man...
Published 01/20/22
Det er nærmest som sådan en børne-gåde: hvad er det, man kan blive rigere af at give væk? Svaret er data! Og det er lige præcis det, der sker, når ikke-personfølsomme data fra offentlige registre gøres tilgængelige for os alle sammen. I Kraniebrud i dag bliver vi klogere på, hvad frie data er,...
Published 01/19/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »