Reviews
Skvěle,vtipne a hlavně naučné
ol4is via Apple Podcasts · Czech Republic · 07/15/20
Naprosto super výuka angličtiny. Broňa je fajn, ale Kuba je nejlepší.
Westonka via Apple Podcasts · Czech Republic · 07/08/20
Spojeni zabavneho s uzitecnym. Obcas je to trochu expresni, ale ma to svuj styl a ucel —> fakt si to clovek zapamatuje. :D :)
Kika's German via Apple Podcasts · Czech Republic · 05/30/20
Po poslechu teto epizody davam 5 hvezd. Spojil si prinosne (AJ) s necim jeste prinosnejsim (Hodnota obsahu). Doufam, ze bude vice takovych epizod. Dobra prace!
Tomas Dobra prace via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/26/20
Ahoj, moc díky za tvé podcasty! Vždy si vypíši spousty věcí a zkouším je pak používat. Nejvíc oceňuji příklady z běžných konverzací užívaných ve společnosti.
Blanka S. via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/15/20
Super podcast! Vždycky se naučím něco nového :). Děkuji
EliškaP via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/30/20
Je to super! Moc děkuji za Tvou práci, která mi hodně pomáhá. A ta struktura je pecka ;)
KackaAngie via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/28/20
Kubo, díky za to co děláš! Forma může být diskutabilní, obsah je skvělej. You are good guy!
ma_rek via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/28/20
Ahoj, prosím čti to dál je to velice poučné a zajímavé. Si skvělý a pokračuj v tom co děláš ☺️
rtadek via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/22/20
Kuba je fuc_king awesome. Jako vážně. Vysvětlí věci způsobem, že si říkáš, kdyby mi to takto vysvětlili ve škole,tak dneska žádnýho Kubu nepotřebuju. Jenže já Kubu potřebuju. Fakt hodně. Díky Kubo, že točíš videa,že točíš podcasty, že děláš kurzy a že do toho dáváš všechno. A nejvíc dík za to,že...Read full review »
Denisa_andel via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/21/20
Zábavná forma angličtiny do ucha...žádná nuda a dobré tipy;)
RouckaMartin via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/10/20
Čau Kubo, tvůj podcast je super! Nejradši tady poslouchám ty Čtyři dohody👍🏻 Už mám i tvůj kurz na výslovnost a neskutečné mě to baví, takže pokračuj v tom, co děláš, je to super 🙂
Šárka😶 via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/10/20
Osobitý projev.. Sranda i zajímavý obsah. :-)
Mirek Saska via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/04/20
AJ
Zdravím, najdu někde výuku anglického jazyka pro úplného začátečníka? :) Díky
kockys11 via Apple Podcasts · Czech Republic · 12/13/19
Pohoda 👍🏻 už jsem slyšel horší....
🇨🇿Honzik🇨🇿 via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/28/19
Jsem happy, ze nekdo dokaze tak skvele a zabavne ucit anglictinu! Diky diky
kominik234532 via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/27/19
Nechápal jsi nikdy gramatiku? Víš, že člověk udrží nejvíc pozornost prvních dvacet minut? Kuba ti vysvětlí všechno včetně gramatiky během 10 minut :) i když si myslím, že umím anglicky, tak je fajn slyšet proč to tak je a stejně i tak se přiučím něčemu novému :)
Mahtiel via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/25/19
Velice srozumitelné a zábavné. Kuba je skvělý učitel a dobře se poslouchá 😉
Íva8 via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/19/19
Jestli to mám mít cenu a chceš se učit déle jak týden, tak te to musí bavit...a to tenhle kluk umí zařídit 🤘 díky Kubíno 😉 A malým bonusem vám může být i to ,že není žádná uječená hysterka ...má příjemný hlas, takže se dá poslouch i po ránu i před spaním 😇
Laděnka🌸 via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/14/19
Je alkáč jako prase, ale mám ho rád…celkem
Horstmouflou via Apple Podcasts · Czech Republic · 10/20/19
Naprosto skvělej obsah co se jazyka týče - krásně a srozumitelně vysvětleno, hodně příkladů a běžných frázích, což je skvělý a moc díky za to! Co se mi nelíbí a trošku mě jako holku odrazuje je ten slovník. Moc se mi totiž nechce poslouchat to, jak někdo prdí pod peřinou a podobně. Chápu, že je...Read full review »
Beckynka via Apple Podcasts · Czech Republic · 10/19/19
Idiomy, joooooo
nataliekbnk via Apple Podcasts · Czech Republic · 09/27/19
Nejlepší, nejvtipnější a hlavně nejpřínosnější podcast ever!
anna12368 via Apple Podcasts · Czech Republic · 09/25/19
Tak jsem se dočkal podcastu i v iTunes! Díky za tvoji práci, všem doporučuji! 🎧🤟😎
Miluna93 via Apple Podcasts · Czech Republic · 06/30/19
Prostě nejlepší a nejdokonalejší učení angličtiny!
barulin_ka via Apple Podcasts · Czech Republic · 04/19/19
Naprosto luxusní na poslech, opakování, chytání zlepšení a odbourání zlozvyku. A jako nekonečný podprůměrný angličtinář, chválím po všech stránkách. Má to jen jednu vadu, je toho málo ;-)
John Marecek via Apple Podcasts · Czech Republic · 02/22/19
hned po vyslechnuti jedné epizody jsem věděl že tohle je něco jiného a lepší než nudne poučky 😊
ivo1707 via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/14/19
Paradni a srozumitelna vyuka!
UVgreen via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/11/19
Úžasné, mohu jen a jen doporučit
Akysatoshi via Apple Podcasts · Czech Republic · 12/13/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »