Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Life Journey Institute
Lajlas Spirituelle Hjørne
Lajlas spirituelle hjørne er det sted, hvor du kan finde svar på næsten alt mellem himmel og jord. Jeg vil gerne inspirere dig til, at leve et mere bevidst og kærligt liv. Og det vil jeg gøre ved, at tage svære åndelige og spirituelle spørgsmål op og gøre dem håndgribelige og brugbare i en helt almindelige hverdag.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 9 ratings
Tak 🙏🏻
Altid en fornøjelse at lytte til dine podcasts 🤗
15 Lenchen via Apple Podcasts · Denmark · 07/06/20
Endeligt!
Fantastisk podcast som bringer mystiske og okkulte temaer frem i lyset og hjælper på at besvare de spørgsmål vi alle har!
Ms. Fabiani via Apple Podcasts · Denmark · 03/14/20
Endelig en podcast om spiritualitet! Lajlas Spirituelle Hjørne er en fantastisk podcast med massere af skønne vinkler og tanker om den spirituelle verden. Der er plads til at gæsterne kan være kritiske, undrende og nysgerrige og samtidig dele deres egen erfaring! Og så kan man få en meditation...Read full review »
Altgodt1234567890 via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/19
Recent Episodes
Why do I do what I do? Har du nogensinde spurgt dig selv om det? I dagens afsnit af Lajlas Spirituelle Hjørne vil jeg forsøge at hjælpe dig med at svare på det, for det er essentielt at spørge sig selv engang imellem om hvorfor man gør som man gør.
Published 06/10/21
Jubilæum! Halvtredsindstyvende afsnit af Lajlas Spirituelle Hjørne skal fejres med en af mine yndlingsmeditation ELSK DIG SELV - en  meditation du kan bruge igen og igen og igen. Når du bruger tid på dig selv og lytter til din indre kærlige stemme - den vil dig altid det bedste.
Published 05/27/21
Dagens afsnit af Lajlas Spirituelle Hjørne handler om healing. Jeg mener af hele min krop, at healing er kommet for at blive! Men hvorfor er det det? Hvad kan det hjælpe? Og hvad sker der når en krop heales? Alt dette vil jeg forsøge at svare i dette afsnit. 
Published 05/13/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »