Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Langsomme samtaler med Rune Lykkeberg
Informations chefredaktør Rune Lykkeberg interviewer en lang række af samtidens største tænkere og intellektuelle superstjerner – og tager sig god tid til at gøre det. Sammen med navne som Jan-Werner Müller, Shoshana Zuboff, Thomas Piketty, Joachim Trier og Rebecca Solnit, kommer de rundt om poesi, punk og popmusik, klima, økonomi, politik og moralsk orden.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 91 ratings
Ringe lyd - spændende stof
Som andre reviews også peger til, er lyden simplehent for ringe. Det kan være svært at opnå når man laver virtuelle interviews, men nogen gange er det simplehent for voldsom støj til man kan koncentrere sig.
Underholdnene via Apple Podcasts · Denmark · 08/22/22
God ide men dårlig lyd
Jeg så anmeldelserne der siger lyden er dårlig, og tænkte at de nok var sarte, men efter at have hørt halvdelen af to afsnit er jeg helt enig. Rune råber i en dårlig mikrofon så det ikke er til at holde ud. Ærgerligt fordi konceptet er meget god!
OH.CPH via Apple Podcasts · Denmark · 02/05/22
Elendig lyd
Øv, hvor er det ærgerligt at konstatere at jeg nu i 3dje forsøg gennem tiden, stadig ikke kan gennemføre lytningen af de interessante samtaler pga. særdeles elendig lyd. Det lyder som om at der bruges verdens dårligste grej, og at der ingen fornemmelse er for hvor vigtigt og stor betydning bl.a...Read full review »
xortbi via Apple Podcasts · Denmark · 11/23/21
Recent Episodes
Den svenske filmskaber Ruben Östlund er biografaktuel med sin guldpalmevindende film Triangle of Sadness. I denne særudgave af Langsomme samtaler fortæller han Informations chefredaktør Rune Lykkeberg om, hvorfor situationer er vigtigere end individer, og hvordan situationer fra hans eget,...
Published 09/28/22
Den britiske klimaforkæmper og forfatter George Monbiot fortæller i denne langsomme samtale om, hvorfor vi bliver nødt til at konfrontere klimakrisen og fødevarekrisen på samme tid. Han forklarer også, hvorfor økologi ikke er løsningen, og foodies er et stort problem.
Published 09/21/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »